noodles volos banner

Αστέρας-Μυρμιδόνες 2-0

Εντός έδρας τρίποντο για τον Αστέρα με 2-0 κόντρα στους Μυρμιδόνες, στο πρώτο ματς για τους “ροσονέρι” στο φετινό πρωτάθλημα μιας και στην πρεμιέρα είχαν ρεπό. Το 1-0 σημειώθηκε με απευθείας κόρνερ του Μυλωνά! Στο 32ο λεπτό, ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Αστέρα έκανε κόρνερ, η μπάλα έσπασε μπροστά στην εστία κι αιφνιδίασε τον Σταμέλο που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Λίγο αργότερα, στο 37', το 2-0 με σουτ στην κίνηση εκτός μεγάλης περιοχής του Καραμανιώλα. Λιγοστές φάσεις στο ματς, ο Αστέρας έχασε μία ευκαιρία με τον Μπούρντα στην επανάληψη, ενώ η ομάδα του Πλατάνου δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική για να ξαναμπεί στη διεκδίκηση ενός θετικούς αποτελέσματος.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μπούρντα έπαιξε απροπόνητος καθώς λόγω εργασίας δεν ακολούθησε το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας του, ενώ ο Σεσκλιώτης επίσης αγωνίστηκε χωρίς προπονήσεις καθώς υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και μόλις προχθές ορκίστηκε.

Συνθέσεις:
Αστέρας: Βουραζέρης (89' λ.τρ. Κουβελάς), Ρουσσάς, Μυλωνάς, Λουφόπουλος, Αχμάτι, Σεσκλιώτης, Τριχόπουλος (91' Ξέρας), Καραμανιώλας, Ρέβης, Μπούρντα (80' Φίλος), Παπαγιαννόπουλος.
Μυρμιδόνες: Σταμέλος, Γιαννακόπουλος, Κατσαβριάς (46' Λάμπρου), Ευθυμίου, Παλάσκας, Αντ. Φέζο (75' Γ. Μπούρχας), Μπουρνάκης, Αναστασίου, Παπαστεργίου, Γ. Αντζούρης, Μάντζιος (46' Ντ. Φέζο).