noodles volos banner

Ανδρωνάς: "Πιστεύω πως στο τέλος θα χαμογελάσουμε"

Να βρεθεί ξανά στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ όπως έκανε το 2011 όταν κατέκτησε τον τίτλο, θέλει ο Πρωτεσίλαος. Για την ομάδα του Πτελεού, που έκανε τη μεγάλη έκπληξη στην α' φάση αποκλείοντας τη Σκιάθο στο νησί και συνέχισε βγάζοντας εκτός τον Μαγνησιακό, επόμενο εμπόδιο στο δρόμο προς το στόχο του είναι η Μακρινίτσα. Αύριο Τετάρτη ο προημιτελικός στο γήπεδο του Πτελεού και στο magnesiasports μίλησε ο προπονητής των "κυανόλευκων", Μιχάλης Ανδρωνάς.
Σχετικά με το εάν η ομάδα του είναι φαβορί λόγω έδρας και μεγαλύτερης παρουσίας στη διοργάνωση και την Α' ΕΠΣΘ σε σχέση με τον αντίπαλο, ο νεαρός κόουτς απάντησε: "Τα φαβορί υπάρχουν στα χαρτιά και πριν τον αγώνα. Όταν ξεκινήσει το ματς, οι ομάδες είναι ισοδύναμες. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει φαβορί γιατί εδώ που βρεθήκαμε τόσο εμείς όσο και η Μακρινίτσα, θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, το κίνητρο είναι μεγάλο. Έχουμε ίσες πιθανότητες για την πρόκριση".
Αναφορικά με την προετοιμασία, ανέφερε: "Προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Εκμεταλλευτήκαμε την αναβολή σε Κύπελλο και πρωτάθλημα και δώσαμε το Σάββατο φιλικό με τον Αλμυρό όπου χρησιμοποιήθηκαν και παίκτες με όχι τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Έμεινα ικανοποιημένος και θεωρώ πως βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Μοναδική μας απουσία ο Νίκος Κόρκος ο οποίος θα λείψει για περίπου δέκα ημέρες λόγω τραυματισμού".
Τέλος, επισήμανε ότι ο προημιτελικός θα κριθεί στη δύναμη: "Τις τελευταίες ημέρες βρέχει συνεχώς, οπότε ο αγωνιστικός χώρος θα είναι βαρύς. Έτσι, εκτιμώ πως το παιχνίδι θα κριθεί στη δύναμη, στο ποια ομάδα θα παίξει με περισσότερο πάθος και θα κυριαρχήσει στο γήπεδο. Θα έδινα προβάδισμα στην ομάδα που θα πετύχει πρώτη γκολ".