noodles volos banner

Έτοιμη η Μακρινίτσα για τον προημιτελικό...

Αντιμέτωπη με πρόκληση η ΑΕ Μακρινίιτσας, που την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Πρωτεσίλαο εκτός έδρας με φόντο το εισιτήριο στην τετράδα του Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Η πηλιορείτικη ομάδα προκρίθηκε για πρώτη φορά στην 21χρονη ιστορία της στους "8", στις λιγοστές παρουσίες της στη διοργάνωση, και θέλει να δώσει συνέχεια παίρνοντας τρίτη πρόκριση.
Στο magnesiasports μίλησε για το μεθαυριανό παιχνίδι ο προπονητής της ΑΕΜ, Στάθης Φάλκος, ο οποίος τόνισε: "Είναι μεγάλη υπόθεση για τη δική μας ομάδα που πήρε δύο προκρίσεις και βρίσκεται στην προημιτελική φάση. Παίζουμε τώρα στον Πτελεό. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, πάμε να διασκεδάσουμε το ματς που οι παίκτες το περιμένουν πως και πως τις τελευταίες ημέρες. Η διακοπή θεωρώ ότι μας ευνόησε μιας και είχαμε περισσότερο καιρό για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Γνωρίζουμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο την Τετάρτη, αλλά η Μακρινίτσα θα παίξει το παιχνίδι της. Οι παίκτες μας θα τρέχουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και θα διεκδικήσουν τις πιθανότητές μας για την πρόκριση. Θα ήταν ευχής έργον να βρεθούμε στην τετράδα".
Ερωτηθείς για το εάν το ματς είναι δυσκολότερο καθώς γίνεται εκτός έδρας, ήταν σαφής: "Η ομάδα μας κάνει προπονήσεις στο ξερό στο Καζανάκι, οπότε σε όποιο γήπεδο κι αν παίζουμε για εμάς είναι ευχαρίστηση... Διαθέτουμε νεανικό σύνολο, βλέπουμε σαν γιορτή το ματς με τον Πρωτεσίλαο και εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι".

Last modified onMonday, 06 October 2014 15:26