noodles volos banner

Δύσκολη νίκη για την ΑΕ Διμηνίου

Σαμαράς και Νούσιας πανηγυρίζουν τα γκολ που πέτυχαν στη σημερινή αναμέτρηση Σαμαράς και Νούσιας πανηγυρίζουν τα γκολ που πέτυχαν στη σημερινή αναμέτρηση

Με δύσκολη νίκη πέρασε από το πλαστικό της Ι.Μ. Δημητριάδος η ΑΕ Διμηνίου, κερδίζοντας 2-0 τον σκληροτράχηλο Μαγνησιακό. Ο Σαμαράς στο 69' το πρώτο γκολ για τους νικητές, ο Νούσιας το δεύτερο στις καθυστερήσεις, με τον Μαγνησιακό να έχει τις καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και να διαμαρτύρεται για τη φάση του 0-1 για φάουλ πάνω στον τερματοφύλακά του.

Έγινε κακό ματς, με πολλά λάθη εκατέρωθεν και τους παίκτες των δύο ομάδων να αλλάζουν τρίτη πάσα με δυσκολία... Στο 16' ο Τσιουρέλης σε τετ-α-τετ με τον Κοντογιάννη δεν έκανε καλό πλασέ κι ο τελευταίος απέκρουσε με το πόδι, ενώ δύο λεπτά αργότερα, φάουλ του Κόλα από πλάγια θέση έφυγε λίγο άουτ. Στο 40ό λεπτό, ο Κόλα ξανά εκτέλεσε φάουλ, κεφαλιά του Γιαμαλή απέκρουσε ο γκολκίπερ της ΑΕΔ και στη συνέχεια μπλόκαρε ασθενή κεφαλιά του νεαρού Σαλαμούρα. Στο δεύτερο ημίχρονο, κεφαλιά του Αντωνόπουλου κατέληξε στην αγκαλιά του Κοντογιάννη και φαλτσαριστό σουτ του Προβιά από το ημικύκλιο, χτύπησε στη συμβολή των δοκών, φεύγοντας εν συνεχεία άουτ. 
Το πρώτο σουτ από πλευράς φιλοξενουμένων έγινε από τον Τανάγια στο 61ο λεπτό και ήταν άουτ, για να λυθεί ο "γόρδιος δεσμός" στο 69'. Ο Αξιώτης σέντραρε από αριστερά, ο Νούσιας μπήκε στη φάση με τον τερματοφύλακα Ανατολή, η μπάλα έφθασε στον Σαμαρά που από κοντά και σε κενή εστία, σκόραρε. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Σκουλά για επιθετικό φάουλ στον Ανατολή, ο οποίος αφού έμεινε για περίπου τρία λεπτά στο τερέν, αντικαταστάθηκε με χτύπημα στον ώμο.
Σουτ του Αξώτη στο 75' σε τετ-α-τετ ήταν τελείως άστοχο, ενώ το 0-2 έγινε στο 92ο λεπτό όταν ο Τανάγιας έβγαλε κάθετη πάσα "πάρε-βάλε" και ο Νούσιας με πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η ΑΕ Διμηνίου ξεκίνησε με μια νίκη από αυτές που συνηθίζουμε να λέμε επαγγελματικές, πέρασε με τους τρεις βαθμούς από μια δύσκολη έδρα και κόντρα στον Μαγνησιακό που για ακόμη μία φορά, στηριζόμενος σε νεαρούς παίκτες, θα είναι πολύ ανταγωνιστικός.

Συνθέσεις:
Μαγνησιακός: Ανατολής (70' Βίτσος), Ντούρο, Αντωνόπουλος, Γιαμαλής, Κόλα, Καραλής (86' Μωυσίδης), Τζίκας (68' Τσιάνος), Οσάφι, Προβιάς, Σαλαμούρας, Τσιουρέλης,
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Ταμπακόπουλος (46' Ζάγκας), Αποστολίδης, Μοράλες, Βητόπουλος, Μαυρίδης, Σαμαράς, Τανάγιας, Ανατολής (46' Νούσιας), Τσουκάλης, Αξιώτης (85' Αναστασίου).