noodles volos banner

Πρωτεσίλαος-Αίας 0-2

Το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα για τη φετινή σεζόν σημείωσε ο Μπιρτσάι για τον Αίαντα Το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα για τη φετινή σεζόν σημείωσε ο Μπιρτσάι για τον Αίαντα

Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθληυμα η ομάδα του Λουκά Κατσαμπέκη που έφυγε με το διπλό από τον Πτελεό. Ο Αίας κέρδισε 2-0 τον Πρωτεσίλαο χάρη σε γκολ του Αιμίλιου Μπιρτσάι στο 10ο λεπτό όταν σούταρε εύστοχα ύστερα από κόρνερ και ασταθή απομάκρυνση των αμυνομένων και πέναλτι του Κατσαβριά στο 60ό που κέρδισε ο Κωστούλας.

Για τους γηπεδούχους, στο πρώτο μέρος δύο σουτ του Γιάννη Παναγιώτου απέκρουσε ο Χαλάτσης, ενώ κεφαλιά του Κραβαρίτη έφυγε λίγο άουτ και στην επανάληψη, ο Μαρικλέν είχε σουτ στο δοκάρι στο 70' και ο Γιάννης Παναγιώτου σουτ από καλή θέση που κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Όσον αφορά στον Αίαντα, στο ξεκίνημα της αναμέτρησης σε τετ-α-τετ ο Παπαδόπουλος πλάσαρε λίγο άουτ, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε ευκαιρία να σκοράρει στο δεύτερο μέρος αλλά του σουτ του "ακούμπησε" το δεξί κάθετο δοκάρι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τον Αίαντα ήταν στο τέρμα ο μέσος Χαλάτσης που ζήλεψε τη δόξα του αδερφού του, Σπύρου του Πυράσου και είχε εξαιρετική παρουσία, ενώ ο γκολκίπερ Θεοδωρίδης μπήκε αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο κι έπαιξε στην άμυνα!!! Λόγω του γεγονότος ότι υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, κρίθηκε ανέτοιμος από τον προπονητή του και έτσι, μπήκε στο φινάλε για να βοηθήσει την ομάδα του να κρατήσει το υπέρ της σκορ. 

protaias