noodles volos banner

"Σημαντικό να αρχίσουμε το πρωτάθλημα με νίκη στην έδρα μας”

Με όνειρα και φιλοδοξίες να κόψει πρώτος το νήμα στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΘ ξεκινάει τη σεζόν η ομάδα του Θησέα Αγριάς. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, οι “πράσινοι” έχουν εντός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο τη Σκιάθο. Για τον ανανεωμένο Θησέα, μίλησε στο magnesiasports ο καθ' ύλην αρμόδιος, προπονητής Αντώνης Μάνδαλος.

Ερωτηθείς για το νέο πρωτάθλημα, απάντησε: “Πιστεύω ότι η νέα μορφή του πρωταθλήματος με τους δύο ομίλους αποτελούν υποβάθμιση για το τοπικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι ό,τι καλύτερο. Προτιμούσα να υπάρχει ένας όμιλος με περισσότερες καλές ομάδες. Ο δικός μας όμιλος δείχνει πιο ισχυρός και πιστεύω ότι τέσσερις ομάδες θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση. Θα είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα καθώς στραβοπατήματα με θεωρητικά ασθενέστερους αντιπάλους, δύσκολα θα καλυφθούν λόγω του μικρού αριθμού αγώνων”.

Για τον πρώτο ματς κόντρα στους νησιώτες, ο έμπειρος κόουτς ανέφερε: “Ξεκινάμε με ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Σκιάθο που δείχνει ενισχυμένη σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Εμείς όλα τα παιχνίδια θα τα δούμε με την ίδια σοβαρότητα, θα παίζουμε πάντα για τους τρεις βαθμούς της νίκης και είναι σημαντικό να αρχίσουμε το πρωτάθλημα με μια νίκη στην έδρα μας”.
Τέλος, σχετικά με το βαθμό ετοιμότητας των “πρασίνων”, επισήμανε: “Ο Θησέας είναι μια καινούργια ομάδα τη φετινή σεζόν καθώς ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες και παρέμειναν λίγοι από πέρυσι. Θέλει χρόνο ώστε να γνωριστούν τα παιδιά, να γνωρίσουν τη δική μου φιλοσοφία, αλλά δουλεύοντας μαζί για ενάμιση μήνα, αυτό που έχω δει στις προπονήσεις και τα φιλικά είναι πως βρισκόμαστε σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας. Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας του συλλόγου”.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι σημαντικό πρόβλημα για τον Θησέα είναι το γηπεδικό, καθώς λόγω εργασιών στο γήπεδο της Αγριάς, η ομάδα θα αγωνιστεί στα Κ. Λεχώνια και η επιστροφή στη φυσική έδρα των “πρασίνων” υπολογίζεται για τα τέλη Νοεμβρίου.