noodles volos banner

Καράτσαλος: «Θέλουμε κύπελλο και πρωτάθλημα»

Ο Χρήστος Καράτσαλος (αριστερά) δηλώνει ότι ο Θησέας φέτος θέλει πρωτάθλημα και κύπελλο Ο Χρήστος Καράτσαλος (αριστερά) δηλώνει ότι ο Θησέας φέτος θέλει πρωτάθλημα και κύπελλο

Με εύκολη νίκη προχώρησε στο κύπελλο της ΕΠΣΘ, ο Θησέας Αγριάς. Ο αμυντικός της ομάδας, Χρήστος Καράτσαλος, μίλησε στο magnesiasports για τον φετινό Θησέα και για τους στόχους της ομάδας.

«Είμαστε μία ομάδα με καινούρια πρόσωπα και χρειαζόμαστε, χρόνο, υπομονή και δουλειά. Με τη δουλειά στο γήπεδο πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε και θα λειτουργούμε καλύτερα σαν ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας και δεν έχουμε δείξει ακριβώς τι μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι με την Ένωση Μικροθηβών Αγροτικού και την εύκολη νίκη: «Δείξαμε θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του κυπέλλου, αλλά έχουμε πιστεύω περιθώρια βελτίωσης. Δεν μας έχουν βγει ακόμα όλα αυτά που θέλουμε στο γήπεδο και που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Δουλεύουμε και κοιτάμε μόνο πώς θα πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας».

Για το επόμενο ματς με τον Διαγόρα και τους στόχους της ομάδας: «Και στο επόμενο παιχνίδι στόχος μας είναι η νίκη, δείχνοντας καλύτερη εικόνα.  Ο Θησέας φτιάχτηκε φέτος να πρωταγωνιστήσει. Θέλουμε και το κύπελλο γιατί μας άφησε μία πικρή γεύση ο περσινός τελικός της διοργάνωσης, ενώ φυσικά στόχος μας είναι και το πρωτάθλημα. Αυτό που μένει είναι να δέσουμε σαν ομάδα και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».