noodles volos banner

Αίας Σούρπης – Σαρακηνός 1-3

Δύο γκολ πέτυχε ο Κόρμπας για τον Σαρακηνό Δύο γκολ πέτυχε ο Κόρμπας για τον Σαρακηνό

Πέρασε από τη Σούρπη ο Σαρακηνός και πήρε το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου επικράτησε με 3-1 του Αίαντα, ωστόσο υπήρξαν εντάσεις και διακοπές και αρκετές αψιμαχίες μεταξύ παικτών των δύο ομάδων.

Το σκορ άνοιξε στο 35’ ο Κόρμπας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ιωάννου δίνοντας το προβάδισμα στον Σαρακηνό. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με συρτό γκολ του Κωστούλα από το ύψος της περιοχής στο 59’. Σε εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες με τον διαιτητή να καθυστερεί να επιτρέψει στον Θεοδοσιάδη να μπει στον αγωνιστικό χώρο μετά τις πρώτες βοήθειες που του είχαν παρασχεθεί λόγω τραυματισμού.

Στο 75’ σε μία φάση που σύμφωνα με τους γηπεδούχους δεν τηρήθηκε το Fair Play αφού ήταν πεσμένος τραυματίας στο γήπεδο ο Νικογιάννης, ο Σαρακηνός έκανε το 2-1. Συγκεκριμένα μετά από σουτ του Δενελάβα, ο Κοντοβάς προσπάθησε να απομακρύνει και έστειλε την μπάλα με το κεφάλι στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 77’ ξανά ο Κόρμπας μετά από σέντρα του Ρουκά με διαγώνιο σουτ έγραψε το τελικό 3-1 υπέρ των φιλοξενουμένων. Και γι αυτό το γκολ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ, ενώ είχαν ζητήσει στο 4’ και πέναλτι και αποβολή του Πλακαρού σε μία «μονομαχία» με τον Παπαδόπουλο. Ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ γιατί θεώρησε ότι ο παίκτης άπλωσε το πόδι επικίνδυνα πάνω στον τερματοφύλακα του Σαρακηνού, ενώ οι γηπεδούχοι υποστήριξαν ότι ο παίκτης τους «τσίμπησε» την μπάλα και ανατράπηκε.

Οι συνθέσεις:

ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ: Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος, Κοντοβάς, Καλοδήμος, Βέργας, Κοντογεωργάκης, Νικογιάννης (86’ Κορέτα), Μπιρτσάϊ, Κωστούλας (86’ Σπανός), Παπαδόπουλος Θ. (88’ Μπούρας), Κατσαβριάς

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Πλακαρός, Θεοδοσιάδης, Ιωάννου (75’ Στεργιόπουλος), Τσιγιάννης, Δενελάβας Ν., Κωνσταντάκος, Ακτσιαλής (82’ Κατής), Κόρμπας, Κολιαμήτρας, Δενελέβας Λ., Βαϊτσης (60’ Ρουκάς)

Δείτε εδώ το φωτορεπορτάζ του αγώνα

 

Last modified onSunday, 14 September 2014 20:36