noodles volos banner

Άρχισαν οι εγγραφές στην ακαδημία του Σαρακηνού

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Σαρακηνού Βόλου και η ομάδα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: "Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη των εγγραφών στην ακαδημία του Α.Σ. Σαρακηνός 1951, για τη νέα αγωνιστική χρονιά που προσεχώς ξεκινά. Στα τμήματα της ακαδημίας του συλλόγου μας μπορούν να εγγραφούν παιδιά γεννημένα από το έτος 2009 έως και το 2000.

Διπλωματούχοι Προπονητές ποδοσφαίρου, μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα προπόνησης, αποκλειστικά για παιδικές ηλικίες, έχουν ως στόχο να διδάξουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου στους μικρούς μας μαθητές-αθλητές, με motto "ποδόσφαιρο=παιχνίδι". Το οργανόγραμμα, τη δομή και κατ' επέκταση την αγωνιστική λειτουργία της ακαδημίας έχει εκπονήσει ο προπονητής της Α' ομάδας και τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του συλλόγου μας Κωνσταντίνος Μπράτσος (κάτοχος διπλώματος UEFA B’). Υπεύθυνοι προπονητές των τμημάτων υποδομής είναι οι: Δενελάβας Νικόλαος (κάτοχος διπλώματος UEFA B), Γιαννακός Ιωάννης (κάτοχος διπλώματος UEFA C) και Ακτσιαλής Ιωάννης (κάτοχος διπλώματος UEFA C).

Φέτος ο σύλλογος καινοτομεί κι ανακοινώνει δύο συνεργασίες προς όφελος των παιδιών. Η πρώτη είναι με το γνωστό διατροφολόγο-διαιτολόγο Κωνστανίνο Λάμπη και η δεύτερη με το φροντιστήριο Μ.Ε. "Πειθώ" του κ. Σωτήρη Καλουτσά, από το οποίο οι μαθητές-αθλητές μας θα έχουν έκπτωση στα δίδακτρα. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6946515902 Γιαννακός Ιωάννης, 2. mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ιστότοπος: sarakhnos.wordpress.com".