noodles volos banner

Ανακοίνωσε άλλες τέσσερις μεταγραφές ο Αστέρας

Ο 18χρονος Ρέβης που πέρυσι έκανε ντεμπούτο στη Γ' Εθνική με τον Ρήγα Φεραίο Ο 18χρονος Ρέβης που πέρυσι έκανε ντεμπούτο στη Γ' Εθνική με τον Ρήγα Φεραίο

Δανεικό από τον Ρήγα Φεραίο πήρε τον Αιμίλιο Ρέβη ο Αστέρας, γύρισε στην ομάδα για τρίτη θητεία ο Τριχόπουλος όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει από την Τρίτη, ενώ αποκτήθηκαν επίσης οι Καλαμπαλίκης, Βαϊόπουλος. Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου του Ριζομύλου αναφέρει τα εξής: "Το Δ.Σ. του "ΑΣΤΗΡ" Ριζομύλου ανακοινώνει την απόκτηση ακόμη τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Ένας παλιός γνώριμος ο μεσοεπιθετικός Κώνσταντίνος Τριχόπουλος επιστρέφει στον Αστέρα από το Ρήγα Φεραίο, επίσης από την ομάδα του Βελεστίνου αποκτήθηκε ο ταλαντούχος μέσος Αιμίλιος Ρέβης με τη μορφή δανεισμού, ενώ άλλα δύο νέα παιδιά ο μεσοεπιθετικός Μιχάλης Βαϊόπουλος που αποκτήθηκε από τον Αστέρα Νέου Περιβολίου και ο αμυντικός Χάρης Καλαμπαλίκης από το Τοξότη Βόλου και καταγωγή από το Ριζόμυλο είναι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Ριζομύλου. Καλή χρονιά ευχόμαστε με υγεία και στα τέσσερα νέα μέλη της ομάδος μας και τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αστέρα.
Έτσι με αυτές τις προσθήκες φαίνεται να συμπληρώνεται το παζλ των μεταγραφών και τα νέα αποκτήματα φτάνουν τους εννιά ποδοσφαιριστές που είναι οι εξης: Καραλόπουλος, Μυλωνάς, Αχμάτι, Καραμανιώλας, Καρανικολάου, Τριχόπουλος, Ρέβης, Βαϊόπουλος και Καλαμπαλίκης. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το Δ.Σ. του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος για την απόλυτη συνεργασία μας αφου και οι δύο ποδοσφαιριστές θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο ρόστερ της ομάδος και ήτανε από την αρχή της χρονιάς βασικοί και πολυπόθητοι στόχοι και της διοίκησης και του προπονητή".