noodles volos banner

Εννιά μεταγραφές για την ΑΕ Μακρινίτσας

Tα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Μακρινίτσας. Από αριστερά προς τα δεξιά οι Μπίλος, Ξηροφώτος, Αρης Σεραφίδης, Ματζιούρας, Ευγένιος Σεραφίδης, Μαστακούλης και Καρασμάνογλου Tα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Μακρινίτσας. Από αριστερά προς τα δεξιά οι Μπίλος, Ξηροφώτος, Αρης Σεραφίδης, Ματζιούρας, Ευγένιος Σεραφίδης, Μαστακούλης και Καρασμάνογλου

Σε αρκετές μεταγραφές προχώρησε η ΑΕ Μακρινίτσας, που επιστρέφει ύστερα από μία δεκαετία στην Α' ΕΠΣΘ και θα πορευτεί με προπονητή τον Στάθη Φάλκο. Η διοίκηση της ομάδας με επικεφαλής τον Άκη Κανάβα επέλεξε μέχρι στιγμής εννιά ποδοσφαιριστές για να πλαισιώσουν τον περσινό αξιόλογο κορμό. Τα νέα πρόσωπα λοιπόν για τους Πηλιορείτες είναι οι: Φίλιππος Μπίλο-επιθετικός από τον Άνθιμο Γαζή, Νίκος Κατσιάκης-μέσος από τον Θησέα, Γιάννης Ξηροφώτος-μπακ που παίζει και στις δύο πλευρές από τον Άνθιμο Γαζή, Σπύρος Καρασμάνογλου-περιφερειακός επιθετικός από την ΑΠΟΒ, Δημήτρης Φράγκος-αμυντικός από τον Απόλλωνα Καναλίων, Παναγιώτης Ματζιούρας-περιφερειακός επιθετικός που ήταν και παλιότερα στην ομάδα κι επέστρεψε στη δράση, Άρης Σεραφίδης-αμυντικός από τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς, Ευγένιος Σεραφίδης-επιθετικός από την Κ17 της Νίκης, Γιώργος Μαστακούλης-1η εγγραφή, θα είναι συμπαίκτης με τον αδερφό του Ανέστη.
Αναμένεται να γίνουν ακόμη δύο-τρεις μεταγραφές για τη Μακρινίτσα που επενδύει σε νεαρά παιδιά και πορεύεται κάνοντας πράξη τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, με χαμηλούς τόνους και στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία στη μεγάλη κατηγορία.