noodles volos banner

Ήττα για την ΑΕ Διμηνίου στα Χάνια από την ΑΕΚ (photos)

Με 5-0 ηττήθηκε η ΑΕ Διμηνίου στα Χάνια από την ΑΕΚ, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυο ομάδων. Η διαφορά δυναμικότητας και των δύο κατηγοριών ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την ΑΕΚ να θέλει να πρωταγωνιστήσει στη Football League και την ΑΕΔ να αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα, ήταν εμφανής στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του Διμηνίου προσπάθησαν, αλλά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τη βαριά ήττα. Ωστόσο μπορούν να κρατήσουν την καλή εικόνα του δευτέρου μέρους, με τον Τραϊανό Δέλλα μάλιστα να βάζει τις φωνές στους παίκτες του. 

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ είχε πολλές τελικές προσπάθειες με τους παίκτες της ΑΕ Διμηνίου να καταβάλλουν φιλότιμη προσπάθεια αλλά να μην μπορούν να κρατήσουν την μπάλα. Μόλις στο 5’ ο Μπαρμπόσα βρέθηκε απέναντι από τον Κοντογιάννη, αλλά ο πορτιέρο της ΑΕ Διμηνίου έδιωξε σε κόρνερ, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Πεταυράκης από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 13’ ο Πλατέλλας πλάσαρε μετά από διαγώνια πάσα του Μπαρμπόσα αλλά σημάδεψε λίγο πάνω από την εστία του Κοντογιάννη. Στο 15’ ο Κοντογιάννης ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε σε κόρνερ σκαφτό πλασέ του Μπρέσεβιτς που πήγε να τον ξεγελάσει. Τέσσερα λεπτά μετά όμως η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Σβάρνα, μετά από σέντρα του Μάνταλου. Στο 27’ οι κιτρινόμαυροι διπλασίασαν τα τέρματα τους με κεφαλιά του Μπρέσεβιτς, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μπαρμπόσα με σουτ με το αριστερό έκανε το 3-0 για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα.

Η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες και για τέταρτο γκολ στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, με τους Γεωργέα, Ανάκογλου και Μπαρμπόσα.

Στο δεύτερο μέρος ο Δέλλας άλλαξε εντελώς την ενδεκάδα του, ενώ πέντε αλλαγές έγιναν από νωρίς για την ΑΕ Διμηνίου, με τους Χονδρό, Ζάγκα, Χρυσανθόπουλο, Αναστασίου και Τσουκάλη να περνούν στο παιχνίδι.

Στο 53’ η Ένωση έχασε ευκαιρία με τον Αραβίδη, ενώ στο 56’ ο Ρόβας δεν κατάφερε να κάνει το 4-0. Τρία λεπτά μετά σουτ του Ντούνη κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 61’ μακρινό σουτ του Ρόβα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κοντογιάννης και στο 70’ σουτ του Ντούνη πέρασε άουτ. Το τέταρτο γκολ ήρθε στο 73’ από τον Ντακόλ με πλασέ. Στο 82’ ο ίδιος παίκτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε δίπλα από το δοκάρι. Ο Αραβίδης δύο λεπτά μετά ήρθε με σουτ να κάνει το 5-0, ενώ ο Τόμπρας αποσόβησε το έκτο γκολ για την ομάδα του αποκρούοντας προσπάθεια του Ντούνη στο 87’.  

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Βούρας, Γεωργέας, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Σβάρνας, Κορδέρο, Ανάκογλου, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Μπρέσεβιτς (32’ Τσεβάς)

Δεύτερο Ημίχρονο: Ντούνης, Μπακάκης, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Σαρρής, Ρόβας, Φαγιέ, Ζόριτς, Μ. Ντούνης, Αραβίδης, Ντακόλ.

ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης (76’ Τόμπρας), Τσαντόπουλος (51' Ζάγκας), Τανάγιας (46’ Χονδρός), Αξιώτης (51’ λ.τρ. Αναστασίου), Ανατολής (51' Χρυσανθόπουλος), Φιλατζικιώτης, Μαυρίδης, Ταμπακόπουλος, Κανδήλας (55’ Τσουκάλης), Φαρασόπουλος, Αποστολίδης   

Last modified onWednesday, 13 August 2014 20:08