noodles volos banner

Σημαντική προσθήκη στον Θησέα ο Σούδης

Σε ακόμη μία μεταγραφή προχώρησε ο Θησέας Αγριάς καθώς ο Στέφανος Σούδης θα φοράει την πράσινη φανέλα τη νέα σεζόν. Ο δυναμικός κι έμπειρος ανασταλτικός χαφ, με πολυετή παρουσία στον Αστέρα Ριζομύλου και παλιότερα στον Απόλλωνα Καναλίων, θα ενισχύσει το σύνολο του Αντώνη Μάνδαλου που έφθασε πλέον στα δώδεκα νέα πρόσωπα. Υπενθυμίζουμε ότι εκτός του Σούδη, ο Θησέας το προηγούμενο διάστημα είχε αποκτήσει τους τερματοφύλακες Κουτσιρίμπα και Χαλαστάρα, τον αμυντικό Ελευθερίου, τους μέσους Λιάρο, Π. Κόκκα, Παλάση, Βαλωτή, τους επιθετικούς Καψάλη, Παπαϊωάννου, ενώ επέστρεψαν οι Μάστορας και Κολλιός.
Οι μεταγραφές συνεχίζονται, αναμένονται δύο ακόμη κινήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση και μάλιστα, ο ένας παίκτης προέρχεται από ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ...

Την Παρασκευή το απόγευμα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν, στο ξενοδοεχείο Valis στην Αγριά στις 19:00. Η προετοιμασία αρχίζει τη Δευτέρα 11/8 στις 16:30 με τον καθιερωμένο αγιασμό, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από ιατρό και θα πάρουν πρόγραμμα από διατροφολόγο.

Last modified onWednesday, 06 August 2014 18:04