noodles volos banner

Επτά μεταγραφές για τον Ηρακλή Βόλου

Οι Μάνθος Γεωργιάδης, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Nίκος Τζιόλας, τρία από τα νέα αποκτήματα του ιστορικού συλλόγου  (πηγή Hρακλής Βόλου) Οι Μάνθος Γεωργιάδης, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Nίκος Τζιόλας, τρία από τα νέα αποκτήματα του ιστορικού συλλόγου (πηγή Hρακλής Βόλου)

Σε επτά μεταγραφές έχει προχωρήσει ο Ηρακλής Βόλου, ο οποίος επιστρέφει δυνατός στην Α' ΕΠΣΘ και χθες ξεκίνησε την προετοιμασία του στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Φερών! Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν ο τερματοφύλακας Γιάννης Μιχαλόπουλος, ο οποίος την περασμένη σεζόν έπαιξε στην ΑΕ Διμηνίου και παλιότερα σε Άνθιμο Γαζή, Ολυμπιακό Βόλου, οι Μάνθος Γεωργιάδης και Νίκος Τζιόλας, χαφ και κεντρικός αμυντικός αντιστοίχως που είχαν μια πολύ καλή σεζόν στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς (ο Γεωργιάδης με καταγωγή από την Κοζάνη έχει παίξει στη Δ' Εθνική με το Μουζάκι), ο τερματοφύλακας Σπύρος Κορέντης που πέρυσι ανήκε στον Αστέρα Ριζομύλου και πιο πριν στον Πηλέα, ο δεξιός μπακ Νίκος Μπατσικώστας με παρουσία σε Αγία Παρασκευή, Ρήγα Φεραίο και εσχάτως σε Νέους Αθλητές Νίκης, ο επιθετικός Βασίλης Σακελλαρίου (Ηρακλής Βόλου, Σαρακηνός, ΑΕ Διμηνίου), ενώ αναμένεται το επόμενο διάστημα η προσθήκη του Γιάννη Τσατσαρώνη (παλιού παίκτη του Σαρακηνού και του Άνθιμου Γαζή).

Ο προπονητής Γιάννης Φασουράκης αναζητάει τρεις ακόμη παίκτες σε άμυνα, κέντρο κι επίθεση, ενώ σε σχέση με την περασμένη σεζόν, παρέμειναν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τους Μαρούγκα, Καψάλη, Καραμανιώλα και Σαμαρά που αποχώρησαν. Στόχος για το νεαρό τεχνικό που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του ιστορικού συλλόγου για τέταρτη σεζόν είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, το οποίο στον 1ο όμιλο της νέας Α' ΕΠΣΘ θα έχει πολύ καλή πορεία και θα παίξει στα ίσα τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο, που θα μαζέψει τον κόσμο του ιστορικού Ηρακλή Βόλου ξανά στο γήπεδο.

Η προετοιμασία άρχισε χθες και ύστερα από συντονισμένες ενέργειες και εργασίες του προέδρου Κώστα Προβίδα θα γίνει στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Φερών, όπου υπάρχει προπονητικό κέντρο αλλά καμία ομάδα δεν αγωνίζεται εκεί τα τελευταία χρόνια. Η έδρα πάντως του Ηρακλή θα παραμείνει στη Νέα Ιωνία και το πλαστικό γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος.