noodles volos banner

Φωτογραφία-ρετρό: η χρυσή φουρνιά των Νέων Αθλητών Νίκης

H ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης είχε ...άδοξο τέλος με την απορρόφησή της από τους Μυρμιδόνες Πλατάνου και έτσι, τη νέα σεζόν εκτός απροόπτου δεν θα συμμετάσχει στην Α' ΕΠΣΘ. Ύστερα από την άνοδο της Νίκης Βόλου στη Σούπερ Λιγκ και τις πιέσεις που ασκήθηκαν από τον Ανδρέα Πάτση, οι Νέοι Αθλητές ολοκλήρωσαν μια διαδρομή αρκετών ετών, έχοντας βγάλει πολλά ταλέντα του βολιώτικου ποδοσφαίρου που παίζουν σε όλες τις κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου! Του λόγου το αληθές φανερώνει η συγκεκριμένη φωτογραφία της ομάδας με προπονητή τότε τον Κυριάκο Κοκκινάκη που είναι τραβηγμένη στους αγώνες ενός τουρνουά Χριστουγέννων πριν 4 χρόνια.

Σε αυτή τη φωτογραφία λοιπόν υπάρχουν ένας ποδοσφαιριστής που ανήκει σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ, ο Γεωργαντζής (6ος καθιστός), ένας ποδοσφαιριστής που παίζει στη Φούτμπολ Λιγκ, ο Ζέρης (9ος όρθιος), ένας ποδοσφαιριστής που έπαιξε με τη Νίκη στη Γ' Εθνική και με τον Πύρασο στη Δ', ο Ζαρίφης (2ος όρθιος), δύο παίκτες του Ρήγα Φεραίου με συμμετοχές στη Γ' Εθνική, ο Γκίκα (3ος όρθιος) που είχε πέρασμα κι από τον Βατανιακό και ο Κεφαλάς (10ος όρθιος), τρεις ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στη Γ' Εθνική με τον Πύρασο, οι Χατζητρακόσιας (4ος όρθιος), Σαμαράς (5ος όρθιος) και Δαμάσκος (4ος καθιστός), καθώς επίσης και ο Κεμάλλι (7ος καθιστός) που αναμένεται να αφήσει τον ΓΣΑ για επαγγελματικό συμβόλαιο. Συν τοις άλλοις, είναι μερικά παιδιά που συνεχίζουν να παίζουν ποδόσφαιρο στην ΕΠΣΘ.

Από τη φωτογραφία λείπουν ο Άγγελος Αργύρης της Νίκης Βόλου, ο Άνταμ Τζανετόπουλος της ΑΕΚ, ο Κώστας Κυπτίου της Λαμίας, που έπαιξε και στη Νίκη στη Γ' Εθνική, ενώ ο Δημήτρης Λημνιός ήταν στην επόμενη φουρνιά... Ταλέντα που τα περισσότερα εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων, η Νίκη Βόλου άφησε ανεκμετάλλευτα, ταλέντα που αναζήτησαν την καθιέρωση και σταδιοδρομία εκτός Νέας Ιωνίας και κυανόλευκης ΠΑΕ, καθώς αποδεδειγμένα από την ΠΑΕ Νίκη θεωρείται ...αμαρτία ένας Βολιώτης από τα σπλάχνα της να αγωνιστεί σε αυτή την ομάδα...

Last modified onSaturday, 19 July 2014 13:28