noodles volos banner

Σούπερ μεταγραφή για την ΑΕΔ, συμφώνησε με Τανάγια

Σε μια σούπερ μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ΑΕ Διμηνίου, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports, καθώς συμφώνησε με τον Αποστόλη Τανάγια. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής άφησε τον Πύρασο ύστερα από τέσσερα χρόνια αφού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να τον ακολουθήσει στη Γ' Εθνική και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα ενισχύσει την ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου στην προσπάθειά της να κατακτήσει τον τίτλο της Α' ΕΠΣΘ.
Ο Τανάγιας είναι μόλις 25 ετών αλλά έχει να επιδείξει σημαντική παρουσία στο τοπικό μας ποδόσφαιρο, έχοντας αγωνιστεί επίσης μία σεζόν εκτός Μαγνησίας. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε από τους Νέους Αθλητές Νίκης, έπαιξε στην ομάδα Νέων της ΠΑΕ Νίκη, για δύο χρόνια στον Αστέρα Ριζομύλου στη Δ' Εθνική, μετά ακολούθησε μία σεζόν στην Αναγέννηση Ιεράπετρας, μία σεζόν στον ΓΣ Αλμυρού, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν μέλος του Πυράσου, με τον οποίον κατέκτησε δύο πρωταθλήματα της Α' ΕΠΣΘ και ισάριθμα Κύπελλα ΕΠΣΘ. Με τη φανέλα του Πυράσου κατέγραψε σε αγώνες πρωταθλήματος 95 συμμετοχές με 10 γκολ. Αγωνίστηκε σε 34 αγώνες στη Δ' Εθνική, σε 24 της Α' ΕΠΣΘ τη σεζόν 2012-13 με 4 γκολ και σε 25 της Α' ΕΠΣΘ τη σεζόν 2013-14 με 5 γκολ. Επίσης είχε συνολικά 12 συμμετοχές με 3 γκολ στα μπαράζ ανόδου των δύο τελευταίων ετών.
Το σημαντικό με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή είναι ότι μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση σε διάφορες θέσεις. Μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις της άμυνας, να αγωνιστεί ως ανασταλτικός χαφ, ενώ το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Χατζηκυριακίδης τον χρησιμοποίησε σε επιθετικούς ρόλους ως επιτελικό μέσο ή εξτρέμ. Έτσι, η ΑΕ Διμηνίου βάζει στο δυναμικό της έναν πολυσύνθετο παίκτη, σίγουρα από τους καλύτερους που αγωνίζονται στο τοπικό πρωτάθλημα της Μαγνησίας και ενισχύεται σημαντικά ενόψει της καινούργιας περιόδου.