noodles volos banner

Bαγγόπουλος: "Στόχος μας να είναι ανταγωνιστικός ο Διαγόρας"

Δέκα χρόνια μετά επιστρέφει στην ομάδα του Στεφανοβικείου ο Μιχάλης Βαγγόπουλος, ο οποίος δούλεψε στον Διαγόρα σε δύο καλές σεζόν, το 2004 και το 2005, με τη φιλοδοξία να έχει η ιστορική ομάδα ανάλογη πορεία στο νέο πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΘ. Ο νέος τεχνικός του Διαγόρα μίλησε στο magnesiasports για τους στόχους της καινούργιας περιόδου: "Είναι μεγάλη χαρά για εμένα που γυρίζω στον Διαγόρα ύστερα από 10 χρόνια. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις από το σύλλογο καθώς είχαμε καταφέρει να κάνουμε δύο εξαιρετικές σεζόν, ίσως τις καλύτερες τα τελευταία χρόνια για την ομάδα του Στεφανοβικείου. Η ομάδα επέστρεψε στην Α' Τοπική όπου ανήκει και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα κοιτάει στα μάτια κάθε αντίπαλο. Ο Διαγόρας διαθέτει δύο δικά του γήπεδα, η διοίκηση και ο κόσμος βρίσκεται κοντά στην ομάδα και έχει όλα τα εχέγγυα λειτουργίας ενός ερασιτεχνικού σωματείου που εκπροσωπεί ένα μεγάλο μέρος όπως είναι το Στεφανοβίκειο".

Αναφορικά με τις μεταγραφές, απάντησε: "Βασική μας επιδίωξη είναι να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε το ντόπιο στοιχείο. Η ομάδα διαθέτει μερικούς πολύ αξιόλογους νεαρούς παίκτες από το Στεφανοβίκειο. Θα προσπαθήσουμε να πλαισιώσουμε τα παιδιά αυτά με 4-5 έμπειρους ποδοσφαριστές ώστε να δημιουργήσουμε ένα καλό κι αξιόμαχο σύνολο για τις αυξημένες απαιτήσεις της Α' Κατηγορίας".

Τέλος, η προετοιμασία θα ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα, ενώ τα τρία πρώτα φιλικά παιχνίδια που έκλεισε ο Μιχάλης Βαγγόπουλος είναι στις 20/8 με τον Πηλέα, στις 27/8 με τον Άρη Μελισσατίκων και στις 3/9 με την Ιωλκό, όλα στο γήπεδο Στεφανοβικείου.