noodles volos banner

Tα φιλικά του Αχιλλέα, στις 4/8 η πρώτη

Στις 4 Αυγούστου θα αρχίσει η προετοιμασία του Αχιλλέα Αχιλλείου ενόψει της πρώτης συμμετοχής του συλλόγου στην Α' Τοπική Κατηγορία. Η διοίκηση με επικεφαλής πλέον τον Αποστόλη Καραδήμο ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στο τεχνικό δίδυμο των Αποστόλη Πλασταρά και Γιάννη Νιφορόπουλος, ενώ νέος γενικός αρχηγός της ομάδος είναι ο Χρήστος Παναγιώτου, ο αθλητής που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι προς το τέλος της περισνής αγωνιστικής περιόδου και θα προσφέρει πλέον στο σύλλογο από άλλο πόστο.
Όσον αφορά στα μεταγραφικά, επιστρέφει από τον ΓΣΑ ο 16χρονος Έρισον ο οποίος ήταν δανεικός στο σύλλογο του Αλμυρού και τις επόμενες ημέρες αναμένονται να ανακοινωθούν οι νέοι ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν τον Αχιλλέα. Ακόμη, έχουν κλειστεί και οι περισσότεροι φιλικοί αγώνες. Το πρώτο φιλικό είναι στις 18/8 στο τουρνουά "Πέτρος Βαλωμένος" που διοργανώνει ο Αχιλλέας και θα συμμετάσχουν επίσης ο Αίας Σούρπης, ο Άθλος και ο Πρωτεσίλαος, ακολουθεί αυτό με τον Αίαντα στη Σούρπη στις 24/8, με τον Άθλο στο Αχίλλειο στις 27/8, με τη Δήμητρα στο Αχίλλειο στις 31/8, ενώ στις 7/9 ο Αχιλλέας θα λάβει μέρος στο τουρνουά "Δημ. Κοντούρης" του Αίαντα. 
Τέλος, εκκρεμεί η ημερομηνία τέλεσης ενός φιλικού με αντίπαλο την ομάδα του Συλλόγου Παλαιμάχων του ΓΣΑ το οποίο θα διεξαχθεί στη μνήμη του Κώστα Πλασταρά, ενώ στις 22 Αυγούστου ο Αχιλλέας διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στην πλατεία του χωριού.