noodles volos banner

Αστέρας Ριζομύλου: Αρχίζει προετοιμασία στις 28/7, κλεισμένα ήδη 5 δυνατά φιλικά

Η περασμένη σεζόν βρήκε τον Αστέρα να αγωνίζεται ξανά στην Α' ΕΠΣΘ ύστερα από τέσσερα χρόνια. Κατετάγη στην 13η θέση με επτά νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και δεκαέξι ήττες, αλλάζοντας τρεις προπονητές. Ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία των "ροσονέρι", έχοντας πλέον μεγάλο πλεονέκτημα ότι θα "χτίσει" την ομάδα την περίοδο της προετοιμασίας και θα μπορέσει να κάνει τις δικές του επιλογές όσον αφορά στο ρόστερ αλλά και την αγωνιστική ταυτότητα, κάτι ιδιαιτέρως σημαντικό για κάθε προπονητή.
Η έναρξη της προετοιμασίας ορίστηκε για τις 28 Ιουλίου, ενώ ο νεαρός τεχνικός έχει ήδη κλείσει πέντε φιλικά παιχνίδια, όλα στο γήπεδο Ριζομύλου με δυνατούς αντιπάλους. Συγκεκριμένα, ο Αστέρας θα παίξει κατά σειρά με τον Άρη Μελισσατίκων στις 13/8, με τον ΓΣ Αλμυρού στις 17/8, με την ΑΕ Διμηνίου στις 24/8, με τον Σαρακηνό στις 31/8, με τους Νέους Αθλητές Νίκης στις 4/9, ενώ υπάρχουν δύο ακόμη ημερομηνίες, στις 10/8 και 7/9, για αγώνες που θα κλειστούν το επόμενο διάστημα.
Υπενθυμίζουμε ότι η διοίκηση έχει ανακοινώσει την παραμονή των ποδοσφαιριστών Βουραζέρη, Κουβελά, Λουφόπουλο, Σεσκλιώτη, Χολέβα, Παπαγιαννόπουλο, Ρουσσά, θα ακολουθήσουν κι άλλες ανανεώσεις, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνουν γνωστές οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις που θα έχουν στόχο να καταστήσουν τον Αστέρα πιο ανταγωνιστικό στο νέο πρωτάθλημα.

Φ.Γ.