noodles volos banner

Το νέο δ.σ. του Θησέα, παραμένει πρόεδρος ο Τάκης Αλιάτης

Άλλη μία θητεία στον προεδρικό θώκο για τον Τάκη Αλιάτη στον Θησέα Αγριάς Άλλη μία θητεία στον προεδρικό θώκο για τον Τάκη Αλιάτη στον Θησέα Αγριάς

Συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο του Θησέα Αγριάς που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Κυριακής 22/6 και στη θέση του προέδρου παραμένει για ακόμη μία θητεία ο Τάκης Αλιάτης. Αρκετά τα νέα πρόσωπα που μπήκαν στη διοίκηση για να βοηθήσουν το σύλλογο της Αγριάς που έχει πρωταγωνιτικές βλέψεις στη νέα Α' ΕΠΣΘ. Η σύνθεση του δ.σ.: πρόεδρος ο Τάκης Αλιάτης, αντιπρόεδρος ο Ηλίας Ντινέζος, γενικός γραμματέας ο Σόλων Τσιούτσιας, ταμίες οι Πρωτεσίλαος Μιτζέλος και Άρης Πολυμέρου, γενικοί αρχηγοί οι Σιώμος Απόστολος, Γιώργος Κοψιαλής, Φάνης Οικονόμου, υπεύθυνοι γηπέδου οι Γιώργος Βασιλίεου, Κουτσοσπύρος Σπύρος, υπεύθυνοι ιματισμού οι Θανάσης Κοτζαθανάσης και Μπάμπης Μυλωνάς, υπεύθυνοι ακαδημιών οι Χρήστος Οικονόμου και Ταξιάρχης Μαλαματίνης.

Το διοικητικό συμβούλιο επισημοποίησε τη συνεργασία με τον προπονητή Αντώνη Μάνδαλο που συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία, ενώ αυτές τις ημέρες υπάρχουν συνεχείς επαφές με ποδοσφαιριστές του ρόστερ που θέλει η διοίκηση να κρατήσει αλλά και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.