noodles volos banner

Νέος πρόεδρος στον Αχιλλέα ο Αποστόλης Καραδήμος

Πλασταράς και Καραδήμος (πηγή Αχιλλέας Αχιλλείου facebook) Πλασταράς και Καραδήμος (πηγή Αχιλλέας Αχιλλείου facebook)

Αλλαγή προέδρου στη διοίκηση του Αχιλλέα Αχιλλείου. Ο Ευάγγελος Ραχιώτης παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους ύστερα από τρία χρόνια προσφοράς στην ομάδα και την άνοδο από τη Γ' Τοπική στην Α' ΕΠΣΘ της νέας περιόδου και νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο Απόστολος Καραδήμος, επί σειρά πολλών ετών πιστός διοικητικός παράγοντας του Αχιλλέα.
Στο νέο συμβούλιο μετέχει και ο Χρήστος Τόλλιος, ο οποίος αξίζει της ιδιαίτερης μνείας μας καθώς είναι ένας από τους φανατικότερους φιλάθλους του τοπικού μας ποδοσφαίρου που παρακολουθεί δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες παιχνίδια κάθε σεζόν και αποτελεί "ανοικτή εγκυκλοπαίδεια" του τοπικού της Μαγνησίας! Θα είναι ο άνθρωπος της διοίκησης για τη διευθέτηση διάφορων ζητημάτων στο Βόλο.
Στο νέο διοικητικό συμβούλιο, πρόεδρος είναι ο Αποστόλης Καραδήμος, αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Μόσχος, γενικός γραμματέας ο Κώστας Αραπίτσας, β' γενικός γραμματέας ο Χρήστος Τόλλιος, ταμίας ο Δημήτρης Γουργιώτης και μέλος ο Γιώργος Κατσαβριάς.
Τέλος, όσον αφορά στην τεχνική ηγεσία, την ευθύνη της ομάδας θα έχει και πάλι το δίδυμο των Πλασταρά και Νιφορόπουλου, οι οποίοι βέβαια θα συνεχίσουν να είναι (και) ποδοσφαιριστές.

Last modified onThursday, 19 June 2014 00:40