noodles volos banner

Μαζί Αστέρας κι Ανδρουτσόπουλος την επόμενη σεζόν, νέος πρόεδρος ο Ανέστης Πασχαλούδης

Με φρέσκιες ιδέες για το ποδόσφαιρο, Πασχαλούδης και Ανδρουτσόπουλος θα "χτίσουν" τον Αστέρα της περιόδου 2014-2015 Με φρέσκιες ιδέες για το ποδόσφαιρο, Πασχαλούδης και Ανδρουτσόπουλος θα "χτίσουν" τον Αστέρα της περιόδου 2014-2015

Αλλαγή στη διοίκηση του Αστέρα καθώς ο Ανέστης Πασχαλούδης αναλαμβάνει πρόεδρος στο σύλλογο του Ριζομύλου, ενώ ανακοινώθηκε η παραμονή στην τεχνική ηγεσία του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου. Στη θέση του προέδρου λοιπόν θα βρίσκεται ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, που βρίσκεται στη διοίκηση εδώ και τέσσερα χρόνια και αποτελεί πλέον το νεαρότερο πρόεδρο στην Α' ΕΠΣΘ καθώς είναι μόλις 27 ετών!
Όσον αφορά στον Ανδρουτσόπουλο, τα δείγματα γραφής που έδωσε στον Αστέρα ήταν πολύ θετικά και εκτιμήθηκε από τη νέα διοίκηση ο χαρακτήρας, η προσήλωση στη δουλειά του και η πρόθεσή του για καλό ποδοσφαιρικό θέαμα. Στην ανακοίνωση του Αστέρα αναφέρεται ότι "τυπική ήταν η ανακοίνωση προπονητή αφού η νέα διοίκηση εμπιστεύεται και του χρόνου τις τύχες της ομάδος μας στο Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο και του δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά που ξεκίνησε πέρυσι όταν και ανέλαβε την ομάδα στα μισά της σεζόν".
Τέλος, μετά τη γενική συνέλευση της Κυριακής και τις εκλογές για τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, η σύνθεσή του έχει ως εξής:
Επίτιμος Πρόεδρος: Λουφόπουλος Παντελής
Πρόεδρος: Πασχαλούδης Ανέστης
Αντιπρόεδρος: Θεοδωρούδης Βασίλειος
Γενικός Γραμματέας: Γκουγκούδης Ισίδωρος
Ταμίας: Παπαπαναγιώτου Απόστολος
Γενικός Αρχηγός: Μπαλγουράνος Χαράλαμπος
Υπευθ. Γηπέδου: Βισβίκης Σπυρίδων
Υπευθ. Εισιτηρίων: Κουβελάς Αθανάσιος
Έφορος Υλικού: Λάππας Ανδρέας
Υπευθ. Ακαδημιών: Μπαλγουράνος Χαράλαμπος
Υπευθ. Ακαδημιών: Αποστολίδης Δημήτριος
Μέλος: Σεσκλιώτης Χάρης
Μέλος: Κακαζιάνης Ζήσης

Last modified onWednesday, 18 June 2014 15:22