noodles volos banner

Απονομή κυπέλλου και μεταλλίων στην Ιωλκό, MVP o Ζιάκας (φωτογραφίες)

Mια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Σ. Ιωλκός το Σάββατο 7 Ιουνίου, καθώς γέμισε ασφυκτικά ο αύλιος χώρος του κέντρου Καστέλι, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές. Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου αγκάλιασαν με τον τρόπο τους την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, της τεχνικής ηγεσίας και του Δ.Σ. την περίοδο που πέρασε, ανεβάζοντας την ομάδα για πρώτη φορά στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣΘ, 83 χρόνια μετά την ίδρυση της.
Κάτω από τα υπέροχα πλατάνια, οι παρευρισκόμενοι, απόλαυσαν μια υπέροχη βραδιά την οποία στόλισε με την παρουσία του ο Κώστας Χαλκιάς στο τραγούδι. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο ανεξάρτητος βουλευτής Μαγνησίας Πάρις Μουτσινάς, ο Αντιδήμαρχος Βόλου Γιάννης Γκουντέλιας και τοπικοί παράγοντες.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την απονομή αναμνηστικής πλακέτας στον πρόεδρο της ομάδας Στάθη Σφέτσο από τον κ. Γκουντέλια για τον Δήμο Βόλου, καθώς και μεταλλίων στους παίκτες. Στη συνέχεια ο κ. Μουτσινάς απένειμε κύπελλα στον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας, που ανέδειξαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, τον Θανάση Ζιάκα και στον 1ο σκόρερ Χρήστο Ρουμπάτη. Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε σε οθόνη φωτογραφικό υλικό από το παρελθόν μέχρι σήμερα, καθώς και οι χορηγοί της ομάδας που την στήριξαν.
Το Δ.Σ. της Ιωλκού ευχαριστεί θερμά όλους όσοι βοήθησαν με τον τρόπο τους όλα τα προηγούμενα χρόνια την ομάδα, αφενός μεν να μένει «ζωντανή» και στην περίοδο της οικονομικής κρίσης, αφετέρου δε να κερδίζει αγωνιστικά διακρίσεις, όπως τελευταία το Κύπελλο Ήθους την περίοδο 2012-2013 και το πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας την περίοδο 2010-2011. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Α.Σ. Ιωλκός δεν διαθέτει γήπεδο, ούτε καν για προπονήσεις.