noodles volos banner

Αγία Παρασκευή-Άρης 3-1

Δίκαιη νίκη για την Αγία Παρασεκυή που ήταν εμφανώς καλύτερη σήμερα από τον Άρη και πανηγύρισε τρίποντο με σκορ 3-1. Το σκορ άνοιξε στο 27' με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής ο Φάνης Μαλακασιώτης που έχει πάρει φόρα και σκοράρεισυνεχώς, το 2-0 στο 50' με πλασέ του Γάκια ύστερα από κόρνερ του Φάνη Μαλακασιώτη, ενώ ο Άρης μείωσε στο 60' με εύστοχο πέναλτι του Ακτσιαλή. Ο ίδιος παίκτης είχε λίγο αργότερα σουτ στο δοκάρι και το τελικό 3-1 έγινε στο 75' με κεφαλιά-ψαράκι του 16χρονου Βούκουτου. Για την Αγία Παρασκευή, χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα από όλους σχεόδν τους παίκτες της μεοσεπιθετικής γραμμής, ενώ ο Στέλιος Μαλακασιώτης υποχρεώθηκε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Οι "ερυθρόλεκυοι" έφθασαν να έχουν 8 παίκτες στην ενδεκάδα που προέρχονταν από τη Σχολή Ποδοσφαίρου και είναι κάτω των 17 ετών!

Συνθέσεις:
Αγία Παρασκευή: Δήμου, Χασιώτης, Αγραφιώτης, Παντελόγλου, Σιγάλας, Ζάχαρης, Στ. Μαλακασιώτης (81' Τσιγκλιφής), Μουλιός, Κοπάνας (25' λ.τρ. Βούκουτος), Φ. Μαλακασιώτης, Καμπέρης (11' λ.τρ. Γάκιας).
Άρης: Γράντας, Τσίρος, Γκοτσόπουλος (30' Ίμπρα), Κουτρομάνος, Τσιαντής, Κικής, Κεμάλι, Ακτσιαλήγς, Στραβέλας, Τσουκαλάς, Μωραΐτης (70' Ζάγκας).