noodles volos banner

Πρωτεσίλαος-Δάφνη 0-0

Ισοπαλία που δεν ευνοεί καμία ομάδα σήμερα για Πρωτεσίλαο και Δάφνη στον Πτελεό, στο ματς μεταξύ των δύο ομάδων που βρίσκονται στη ζώνη υποβιβασμού. Στο πρώτος μέρος οι ευκαιρίες για τη Δάφνη, στο δεύτερο για τον Πρωτεσίλαο, με τους δύο τερματοφύλακες, Τίτα και Θ. Αράπη να είναι ανίκητοι. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες στο 3' και στο 5' με τους Αβλουγιάρη, Στρούγγη αντιστοίχως, στο 13' ο Τίτας απέκρουσε ενστικτωδώς τετ-α-τετ του Τσένα και στο 22' ο γκολκίπερ του Πρωτεσιλάου έκανε τριπλή απόκρουση σε σουτ των Στρούγγη, Τσένα, Λάιου.

Στο 32' φάουλ του Μιχόπουλου βρήκε στο τείχος κι έφυγε ελάχιστα άουτ. Ο Πρωτεσίλαος είχε δύο δοκάρια στο φινάλε του α' ημιχρόνου, πρώτα στο 43' με τον Γουργιώτη, ο οποίος πέρασε τον Αράπη αλλά δεν πλάσαρε εύστοχα, κι στο επόμενο λεπτό σε σέντρα του Θ. Κόρκου.
Στην επανάληψη, οι προσπάθειες των παικτών του Πρωτεσιλάου ...έπεσαν πάνω στον Αράπη, ο οποίος σε δύο περιπτώσεις σε κοντινά σουτ του Γουργιώτη και του Παναγιώτου κράτησε το μηδέν. Για τους γηπεδούχους, αποβλήθηκε στο 89' με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μιχόπουλος. Ντεμπούτο για τη Δάφνη του επιθετικού Γιώργου Αράπη και του νεαρού Χιώτη.

Συνθέσεις:
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Χασιώτης, Μιχόπουλος, Παπαδόπουλος, Μαλλιαρός, Κ. Κόρκος, Παναγιώτου, Σούσκο, Θ. Κόρκος, Γουργιώτης (70' Κατσαβριάς), Λεϊμονής.
Δάφνη: Θ. Αράπης, Χιώτης (93' Κούτσικος), Κουλάκογλου, Αβλουγιάρης, Τσάτσος, Γιούργας, Τσένα (75' Παπαδόπουλος), Λάιος, Γ. Αράπης, Στ. Στρούγγης, Σιδηρόπουλος.