noodles volos banner

ΑΕ Διμηνίου-Ακρόπολη 3-0

Πανηγυρισμοί για το 2-0 από παίκτες της ΑΕ Διμηνίου (πηγή ΑΕ Διμηνίου) Πανηγυρισμοί για το 2-0 από παίκτες της ΑΕ Διμηνίου (πηγή ΑΕ Διμηνίου)

Επέστρεψε στις επιτυχίες η ΑΕ Διμηνίου και μπήκε έτσι με ...το δεξί στο 2014 και το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Στέφανου Ξηρόφωτου κέρδισε 3-0 την Ακρόπολη εντός έδρας στο ντέρμπι του πρώην Δήμου Αισωνίας. Παιχνίδι κέντρου στο πρώτο μέρος με λιγοστές φάσεις στα δύο καρέ και την ΑΕ Διμηνίου να προηγείται στο 20' με πλασέ του Σφάκα από το ύψος της μικρής περιοχής. Το 2-0 στο 53' με κεφαλιά του Αναστασίου σε σέντρα του Γκέρτσου και το τελικό σκορ στο 94' με τον Αναστασίου και πάλι που σκόραρε αφού πρώτα πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η Ακρόπολη είχε τη μεγάλη της ευκαιρία στο 76' όταν ο Τσουκάλης μόνος του πλάσαρε πάνω στον Αβδελά, ενώ στο 81' ψηλοκρεμαστό σουτ του Φ. Φώτου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Η είδηση του αγώνα για την ΑΕ Διμηνίου ήταν η επιστροφή του Θανάση Αραμπατζή, ο οποίος επέστρεψε το καλοκαίρι στην ομάδα που τον ανέδειξε ύστερα από παρουσία πέρυσι στη Γερμανία, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε αγωνιστεί καθόλου λόγω τραυματισμού. Έτσι, ο προπονητής της ΑΕ Διμηνίου μπορεί να υπολογίζει πλέον σε άλλη μία αξιόπιστη λύση για την ενδεκάδα.

Συνθέσεις:
ΑΕ Διμηνίου: Aβδελάς, Ασλάνογλου, Γκέρτσος, Μοράλες, Καραλόπουλος, Κουτσογιάννης, Σφάκας (68' Νούσιας), Φιλατζικιώτης, Αναστασίου, Τσιουρέλης (80' Τσιουρέλης), Καρακώστας (83' Αραμπατζής).
Ακρόπολη: Γκουρής, Παπαδόπουλος (85' Μαμουρέλης), Στεργιόπουλος, Κουνής, Σουλιώτης, Φ. Φώτου, Στ. Αξιώτης, Τσουκάλης, Ν. Αξιώτης (60' Ανατολής), Πασσιάς,. Δ. Φώτου (70' Σιαφάκας).

Last modified onSaturday, 04 January 2014 17:28