noodles volos banner

Μαγνησιακός-Αίας 3-3 (video)

Ωραίο παιχνίδι στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος με έξι γκολ στο τελικό 3-3 για Μαγνησιακό κι Αίαντα, αποτέλεσμα που δεν ευνοεί τη βολιώτικη ομάδα και αφήνει ικανοποιημένη αυτή της Σούρπης που βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ διαφορά στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου.

Το 1-0 στο 8ο λεπτό με ωραίο σουτ του Κανταρτζή που έστειλε την μπάλα στο δεξί “παραθυράκι” της εστίας του Αίαντα και η ισοφάριση λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, στο 41', με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαλάτση. Τρία γκολ στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης! Στο 48' ο Καρακίτσιος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στον Μαγνησιακό και πέντε λεπτά αργότερα, από φάουλ του Κόλα και κεφαλιά του Καραλή έγινε το 3-1. Η χαρά όμως των γηπεδούχων κράτησε λίγο αφού στο 55' ο Παπαδόπουλος με σουτ μείωσε σε 3-2 και στο 65' ο Δημήτρης Κοντογεωργάκης με εξαιρετικό μακρινό σουτ, έγραψε το 3-3 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ καθώς στα εναπομείναντα λεπτά δεν σημειώθηκε κάποια ευκαιρία.

Από μία καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος, για τον Μαγνησιακό, σουτ του Μπαρμπούτα απέκρουσε με το πόδι ο Θεοδωρίδης στο 24', ενώ για τον Αίαντα τετ-α-τετ ο Παπαδόπουλος που εξουδετέρωσε ο Ανατολής στο 15ο λεπτό.

Συνθέσεις:
Μαγνησιακός: Ανατολής, Γιαμαλής (56' Βασιλείου-64' λ.τρ. Τσιάνος), Αντωνόπουλος, Παπαϊωάννου, Κόλα, Καραλής, Μπαρμπούτας, Ντούρο, Τζίκας (75' Μπέκος), Κανταρτζής, Καρακίτσιος.
Αίας: Θεοδωρίδης, Πανανικολόπουλος, Νικηφοράκης, Καλοδήμος, Γρούνας (87' Γουρναρόπουλος), Κοντογεωργάκης, Μπιρτσάι, Παπαδόπουλος (95' Σπανός), Χαλάτσης, Κωστούλας, Χριστέλος (50' λ.τρ. Βέργας).εύτερη κίτρινη κάρτα ο Μιχόπουλος.

Media

Last modified onSaturday, 04 January 2014 19:50