noodles volos banner

Μεγάλη επιτυχία στο χορό του ΓΣΑ (φωτογραφίες)

Η βράβευση του αρχηγού του Παναθηναϊκού, Τάσου Λαγού που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον ΓΣΑ και βρίσκεται δίπλα στην ομάδα που τον ανέδειξε, από τον πρόεδρο του ΓΣΑ κ. Αργυρόπουλο και τον Δήμαρχο της πόλης κ. Χατζηκυριάκο Η βράβευση του αρχηγού του Παναθηναϊκού, Τάσου Λαγού που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον ΓΣΑ και βρίσκεται δίπλα στην ομάδα που τον ανέδειξε, από τον πρόεδρο του ΓΣΑ κ. Αργυρόπουλο και τον Δήμαρχο της πόλης κ. Χατζηκυριάκο

Με πολύ μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 28 Δεκεμβρίου ο ετήσιος χορός του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού στο κτήμα "Παπαθανασίου-Τιμπλαλέξη". Αρχικά ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Αργυρόπουλος καλωσόρισε τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση κι έκανε μια σύντομη αναφορά στη μακροχρόνια ιστορία του Συλλόγου.

 

Η αίθουσα του κέντρου διασκέδασης πλημμύρισε από αθλητές, μέλη και φίλους του Συλλόγου, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, η Υφυπουργός Υγείας κ. Ζέττα Μακρή, ο αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Γιώργος Καλτσογιάννης, ο δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Μπατζάκας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού κ. Φώτης Χατζηδημητρίου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμυρού κ. Ηλίας Πάντζιος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αλμυρού κ. Ιωάννης Καρατσώκης και πρόεδροι αθλητικών Συλλόγων της περιοχής.
Ακολούθησε πρόγραμμα επιδείξεων από το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής και στη συνέχεια έγινε η απονομή τιμητικών βραβεύσεων σε πρώην προέδρους του Γυμναστικού Συλλόγου, ανάμεσά τους ο πρώην δήμαρχος κ. Σπ. Ράπος, ο κ. Αναστ. Γκουντής, ο κ. Δ. Τάσσιος, ο κ. Δ. Καλαντζής, ο κ. Αντ. Παπαδόπουλος, ο κ. Βασ. Παληοδήμος, ο κ. Αργ. Ρούσσας και ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.
Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι αθλητές και αθλήτριες του στίβου Γραμματή Ψαράκου, Μαρία Ρουκά, Ελευθερία Κουβάρντα, Βασιλική Μόκα, Βασιλική Πατσέα, Ιάσωνας Νάτζιος και Κωνσταντίνος Νάτζιος καθώς και η ομάδα μπάσκετ που είχε κερδίσει το πρωτάθλημα παίδων Θεσσαλίας το 2000. Οι βραβεύσεις ολοκληρώθηκαν με την απονομή τιμητικών πλακετων στους ποδοσφαιριστές Θανάση Κωστούλα (παρέλαβε ο αδερφός του και πρόεδρος του Αίαντα Σούρπης, Χρήστος) και ο Τάσος Λαγός ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση.
Μετά το τέλος των βραβεύσεων, ακολούθησε η παρουσίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου από τον πρόεδρο κ. Αργυρόπουλο και στην συνέχεια, την διασκέδαση του κόσμου ανέλαβε ο Κώστας Ιγγλέζος και η ορχήστρα του με το γλέντι να συνεχίζεται μέχρι το πρωί. Η διοίκηση του Γ.Σ.Αλμυρού νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση και  τους χορηγούς της: Γερμανός κατάστημα Αλμυρού, Νάκος Ηλίας, Κινινής Νικόλαος, Κεχαγιά Πωλίνα , Σαρρής Χρήστος και Ρούσας Ευάγγελος.

πηγή κειμένου και φωτογραφιών από την ιστοσελίδα gsa.gr

Last modified onTuesday, 31 December 2013 12:31