noodles volos banner

Α' ΕΠΣΘ, ο απόηχος της 15ης αγωνιστικής

Έντονες συγκινήσεις στο φινάλε του πρώτου γύρου καθώς σε έξι ματς ο νικητής κρίθηκε στο γκολ (με 2-1 κέρδισε ο Πύρασος στη Σούρπη, η Αγχίαλος την Αγία Παρασκευή, ο Άρης τον Πρωτεσίλαο, η Ακρόπολη τον Μαγνησιακό, με 1-0 ο Σαρακηνός πήρε το ντέρμπι από την ΑΕ Διμηνίου, η Δάφνη επιβλήθηκε του Αστέρα), ενώ είχαμε και μια «λευκή» ισοπαλία για Θησέα και Δήμητρα. Ως γνωστόν αναβλήθηκε το ΓΣΑ-Σκιάθος. Ας δούμε τις 16 ομάδες βάσει στατιστικής και πορείας έως τώρα, όπως κάθε Δευτέρα στο magnesiasports (σε παρένθεση οι βαθμοί).

ΠΥΡΑΣΟΣ (37): Οι πρωταθλητές πήραν την πέμπτη εκτός έδρας νίκη τους. Στις δύο τελευταίες τους εξόδους είχαν χάσει με ένα γκολ διαφορά, χθες κέρδισαν με 1-2, όπως είχε συμβεί και στην προηγούμενη εκτός έδρας επιτυχία τους.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ (35): Σπάει τα κοντέρ ο Σαρακηνός με την ένατη σερί νίκη του που επιτεύχθηκε κι αυτή με ένα γκολ διαφορά όπως και οι προηγούμενες οκτώ! Έκτο τρίποντο εντός έδρας, το τρίτο με σκορ 1-0.
ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ (34): Τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα για τους «κυανόλευκους», κι αυτή με ένα γκολ διαφορά κι εκτός έδρας όπως οι προηγούμενες δύο, ενώ δέχθηκαν γκολ ύστερα από τέσσερα ματς και δεν βρήκαν δίχτυα μόλις για δεύτερο παιχνίδι στον α' γύρο.
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ (30): Δεν αγωνίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο ο ΓΣ Αλμυρού και όταν οριστεί το ματς με τη Σκιάθο, θα αναζητήσει την έβδομη νίκη του στο «Αθ. Ραγάζος».
ΘΗΣΕΑΣ (23): Ισοπαλία χωρίς γκολ ύστερα από τρεις σερί νίκες, ήταν η 4η ισοπαλία στην Αγριά για τους «πράσινους» και συνολικά πέμπτη στο πρωτάθλημα.
ΣΚΙΑΘΟΣ (22): Ξεκούραση για τους νησιώτες που δεν έπαιξαν στον Αλμυρό και όταν γίνει το παιχνίδι, θα παίξουν για το δεύτερο «διπλό» της περιόδου.
ΑΡΗΣ (22): Τρίτη εντός έδρας νίκη, η δεύτερη με σκορ 2-1 και δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα μετά την ισοπαλία στο Ριζόμυλο την περασμένη αγωνιστική.
ΑΓΧΙΑΛΟΣ (19): Χωρίς νίκη στα πρώτα επτά παιχνίδια, σημείωσε πέντε στα υπόλοιπα οκτώ! Για δεύτερη φορά πήρε δύο σερί τρίποντα, είναι τρεις αγωνιστικές χωρίς ήττα.
ΔΗΜΗΤΡΑ (18): Συμπλήρωσε επτά αγώνες δίχως νίκη και για δεύτερη στη σειρά αγωνιστική έφερε ισοπαλία. Το 0-0 ήρθε για δεύτερη φορά στον α’ γύρο, δεν σκόραρε σε τέσσερα ματς.
ΑΣΤΕΡΑΣ (17): Τέσσερις σερί αγώνες χωρίς νίκη, γνώρισε την όγδοη ήττα, εκ των οποίων οι πέντε είναι με ένα γκολ διαφορά και οι τρεις με 1-0.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ (17): Σε τέσσερα εντός έδρας ματς έχει σκοράρει δύο φορές, στο πρώτο πήρε ισοπαλία, στα άλλα τρία κέρδισε, δύο φορές με 2-1.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (15): Τελείωσε τον α’ γύρο με καρέ ηττών. Είχε ισοπαλία και νίκη στις δύο πρώτες εξόδους της, έκτοτε δεν έχει ξανακερδίσει παρά μόνο πήρε ένα βαθμό.
ΑΙΑΣ (14): Ύστερα από δύο νίκες στα τελευταία εντός έδρας ματς, χθες ηττήθηκε με 2-1 από τον Πύρασο με γκολ στο τελευταίο λεπτό, όπως είχε συμβεί και στο ματς των δύο ομάδων για το Κύπελλο. Έχει τρία τρίποντα σε οκτώ αναμετρήσεις στη Σούρπη.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (13): Σε επτά εξόδους μετράει μία νίκη και έξι ήττες, έχοντας σκοράρει μόνο δύο φορές. Ηττήθηκε για πέμπτη φορά με ένα γκολ διαφορά, οι προηγούμενες τέσσερις ήταν με 1-0, το Σάββατο με 2-1, σκορ που σε μία περίπτωση του είχε δώσει τη νίκη. Έχει τη χειρότερη επίθεση στον α’ γύρο με μόλις 10 τέρματα.
ΔΑΦΝΗ (11): Επίσης χειρότερος επιθετικός απολογισμός με 10 γκολ, κατέκτησε το τρίτο τρίποντο που ήταν εντός έδρας, όπως και τα δύο άλλα.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ (7): Έκτη συνεχόμενη ήττα, με ένα γκολ διαφορά όπως και η προηγούμενη αλλά και άλλες πέντε φορές. Με σκορ 2-1, έχει πανηγυρίσει ένα τρίποντο και χάσει σε τέσσερα ματς.