noodles volos banner

Η Δάφνη σε πλήρη παράταξη

Η Δάφνη σε πλήρη παράταξη για τη φωτογραφία του ημερολογίου της ομάδος. Η ομάδα των Αγίων Αναργύρων Βόλου επέστρεψε φέτος στην Α' ΕΠΣΘ ύστερα από τετραετή απουσία και ολοκλήρωσε τον α' γύρο με συγκομιδή 11 βαθμών, έχοντας 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 10 ήττες. Η νίκη που πέτυχε το Σάββατο στο φινάλε του πρώτου μισού της κατηγορίας επί του Αστέρα, αναπτέρωσε τις ελπίδες των "πράσινων" για την παραμονή. Στη φωτογραφία της ομάδας, μεταξύ των άλλων διακρίνονται και οι Στάθης Γκουντινάκος και Γιώργος Αράπης, που αναμένεται να αποκτηθούν από Άνθιμο Γαζή και Δήμητρα αντιστοίχως, αφού έχει παρατηρηθεί δυσκολία στο σκοράρισμα και έτσι, διοίκηση και τεχνική ηγεσία θέλουν να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή. 

Στη φωτογραφία διακρίνονται: Κάτω σειρά από αριστερά προς τα δεξιά: Χρ. Κολιαμήτρας (προπονητής), Μπαρτζώκας, Λάιος, Γιούργας, Αυλογιάρης, Γκουντινάκος, Κατσούρας, Στ. Στρούγγης, Πολυμερόπουλος, Παπαδόπουλος, Γ. Αράπης, Θ. Αράπης, Ευθ. Δαλαμάγκας (προπονητής).
Πάνω σειρά από αριστερά προς τα δεξιά: Τσάτσος, Χιώτης, Κουλάκογλου, Ευαγγελός, Σιδηρόπουλος, Δ. Στρούγγης, Τσιβγιούρας, Πρωτούλης, Πριτσίνης, Κατικλιάς.

Στη δεύτερη φωτογραφία του φωτορεπορτάζ, διακρίνονται επίσης ο πρόεδρος της ομάδος Αθανάσιος Αγγελόπουλος και ο έφορος υλικού Νίκος Παλέντζας. 

Με ανακοίνωσή τους, "το διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και οι παίκτες της Δάφνης εύχονται Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά με υγεία σε όλον τον κόσμο".

Last modified onMonday, 30 December 2013 12:16