noodles volos banner

Άρης-Πρωτεσίλαος 2-1

Ύστερα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Άρης επέστρεψε στις νίκες, με 2-1 στην έδρα του, επί του ουραγού Πρωτεσιλάου. Σκόρερ για τους "κιτρινόμαυρους" ο Κυριάκος Στραβέλας, ο οποίος πέτυχε το 1-0 στο 1ο μόλις λεπτό με σουτ και το 2-0 στο 66ο με κεφαλιά. Για την ομάδα του Πτελεού, μείωσε σε 2-1 ο Κατσαβριάς στο 68' ύστερα από σέντρα του Παναγιώτου. Για τους γηπεδούχους, ο Ντένης Κουκουβίνος δήλωσε πως η ομάδα του έχασε ευκαιρίες μετά το 2-0 για περισσότερα γκολ, σε τρεις περιπτώσεις με τον Κεμάλι και σε μία με τον Ακτσιαλή, ενώ από πλευράς φιλοξενουμένων, εκφράστηκαν διαμαρτυρίες για μη υπόδειξη πέναλτι σε χέρι αμυντικού στο τείχος ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κατσαβριά στο 90', ενώ στο πρώτο ημίχρονο οι Κ. Κόρκος και Κατσβαριάς ήταν αυτοί που απείλησαν δύο φορές την εστία του Άρη.

Συνθέσεις:
Άρης: Ζήγρας, Γκατζούνας, Γκοτζόπουλος, Τσιαντής, Κουτρομάνος, Κικής, Ακτσιαλής, Κεμάλι, Στραβέλας, Μωραΐτης (68' Βούλγαρης), Αθανασιάδης (75' Καραγγέλης).
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Χασιώτης, Μιχόπουλος, Παπαδόπουλος, Δ. Σιαμανίκος (80' Ν. Κόρκος), Β. Σιαμανίκος, Κ. Κόρκος, Θ. Κόρκος (70' Ζούπης), Σούσκο, Κατσαβριάς, Λεϊμονής (46' Παναγιώτου).