noodles volos banner

Ακρόπολη-Μαγνησιακός 2-1

Νίκη που ισοδυναμεί με ...έξι βαθμούς πήρε η Ακρόπολη σήμερα στο γήπεδο του Σέακλου με 2-1 απέναντι στο Μαγνησιακό παρ' ότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Οι γηπεδούχοι μέσα σε μια περίοδο δύσκολων αγώνων πέτυχαν σημαντική επιτυχία κόντρα σε ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους, δηλαδή την παραμονή. Το 0-1 στο 5ο λεπτό με σουτ του Ντούρο, η ισοφάριση στο 5ο λεπτό του 2ου ημιχρόνου με γκολ του Σταύρου Αξιώτη και το τελικό 2-1 στο 62' όταν Παλάντζας κι Ανατολής έπαιξαν το "ένα-δύο" και ο δεύτερος τελείωσε τη φάση με γκολ. Για την Ακρόπολη, ο Κώστας Μπέας ανέφερε ότι η ομάδα του είχε σήμερα πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισε δίκαια, ενώ ζήτησε δύο πέναλτι στην ίδια φάση (χέρι αμυνόμενου και ανατροπή του Β.Παπαδόπουλου εντός της περιοχής) στο 10ο λεπτό. Ο Βασίλης Πανόπουλος του Μαγνησιακού επισήμανε ότι στο 0-1 αμυντικός ανέτρεψε εντός της περιοχής τον Νιαώτη από πίσω και έπρεπε να υποδεχθεί πέναλτι και να δοθεί κόκκινη στον παίκτη της Ακρόπολης, ενώ μετά το 2-1, ο Ντούρο είχε σουτ που ανέκοψε αμυνόμενος με τάκλιν σε κόρνερ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Ανατολής σκόραρτε σήμερα απέναντι στον αδερφό του Θάνο!

Συνθέσεις:
Ακρόπολη: Γκούρης, Παπαδόπουλος, Στεργιόπουλος, Κουνής, Σουλιώτης, Φ. Φώτου, Στ. Αξιώτης, Τσουκάλης (75' Δ. Φώτου), Ανατολής, Πασσιάς (87' Ν. Αξιώτης), Παλάντζας (80' Σιαφάκας).
Μαγνησιακός: Ανατολής, Γιαμαλής, Αντωνόπουλος (80' Μωυσίδης), Μπέκος (70' Καρακίτσιος), Κόλα, Καραλής, Νιαώτης, Μπαρμπούτας, Ντούρο, Παπαϊωάννου, Πρέντζας (75' Τζήκας).

Last modified onSaturday, 28 December 2013 20:06