noodles volos banner

Α' ΕΠΣΘ, ο απόηχος της 14ης αγωνιστικής

Με νίκες συνέχισαν οι τέσσερις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, ο Πύρασος 4-0 εντός έδρας την Ακρόπολη και οι υπόλοιπες τρεις εκτός, η ΑΕ Διμηνίου 2-0 τον Μαγνησιακό, ο Σαρακηνός 2-1 στη Σκιάθο και ο ΓΣ Αλμυρού 3-0 στην Αγία Παρασκευή. Είχαμε δύο "διπλά" με το ίδιο σκορ 3-2, για τον Θησέα επί της Δάφνης και την Αγχίαλο επί του Πρωτεσιλάου με τα νικητήρια γκολ να σημειώνονται στο 90ό λεπτό και στα δύο ματς! Επίσης, δύο ισοπαλίες με 1-1 για Δήμητρα και Αίαντα στην Ευξεινούπολη, για Αστέρα κι Άρη στο Ριζόμυλο. Ας δούμε τις 16 ομάδες της κατηγορίας βάσει στατιστικών και πορείας έως τώρα, μία στροφή πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, όπως κάθε Δευτέρα στο magnesiasports (σε παρένθεση οι βαθμοί).

ΑΕ Διμηνίου (34): Τέταρτο διπλό στη σεζόν και τέταρτος συνεχόμενος αγώνας που κράτησε ανέπαφη την εστία της η κυανόλευκη ομάδα.
Πύρασος (34): Έβδομη εντός έδρας νίκη σε ισάριθμα ματς στον α' γύρο και χωρίς να έχει δεχθεί γκολ ως γηπεδούχος, με απολογισμό τερμάτων 22-0.
Σαρακηνός (32): Όγδοη συνεχόμενη νίκη, όγδοη συνεχόμενο τρίποντο με ένα γκολ διαφορά, τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς έληξαν με 2-1 υπέρ των "ροσονέρι".
ΓΣ Αλμυρού (30): Τέταρτη νίκη στη σειρά και δεύτερη εκτός έδρας νίκη έχοντας πετύχει τρία γκολ.
Σκιάθος (22): Είχε δεχθεί δύο γκολ εντός έδρας σε δύο ματς αλλά δεν το πλήρωσε αφού κέρδισε. Η τρίτη φορά όμως ήταν και φαρμακερή... Γνώρισε τη δεύτερη ήττα στο νησί.
Θησέας (22): Σε ανοδική πορεία οι "πράσινοι" καθώς μετά το αρνητικό σερί των πέντε αγώνων δίχως νίκη, μετρούν τρία τρίποντα στη σειρά, ενώ τις δύο τελευταίες αγωνιστικές κέρδισαν εκτός έδρας σκοράροντας επτά φορές.
Άρης (19): Τέταρτη ισοπαλία για τους "κιτρινόμαυρους". Οι δύο πρώτες ήταν με 0-0, οι δύο τελευταίες με 1-1.
Δήμητρα (17): Συνεχίστηκε το αρνητικό σερί καθώς ύστερα από πέντε ήττες, άφησε δύο βαθμούς στην έδρα της με τη δεύτερη εντός έδρας ισοπαλία.
Αστέρας (17): Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στο πρωτάθλημα και πρώτη στο Ριζόμυλο για τον Αστέρα που βρήκε δίχτυα ύστερα από δύο άσφαιρα 90λεπτα.
Αγχίαλος (16): Πρώτη εκτός έδρας νίκη στην κατηγορία και δεύτερη φορά που σημειώνει τρία γκολ σε ένα παιχνίδι (έχει και μια τεσσάρα υπέρ της).
Αγ. Παρασκευή (15): Είχε κερδίσει δύο ματς με 3-0 στο γήπεδό της, το Σάββατο ηττήθηκε με αυτό το σκορ και ήταν η τρίτη εντός έδρας ήττα, όπως επίσης και η τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα.
Ακρόπολη (14): Έχασε ύστερα από δύο σερί τρίποντα, στα μισά παιχνίδια δεν έχει σκοράρει.
Αίας (14): Μετρούσε τρεις σερί ήττες εκτός έδρας με τεσσάρες, το προηγούμενο θετικό αποτέλεσμα ήταν 1-1 στον Πτελεό και χθες έφερε το ίδιο σκορ στην Ευξεινούπολη. Τρίτη φορά φέτος 1-1 μακρυά από τη Σούρπη. Έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (πέντε).
Μαγνησιακός (13): Τρίτη ήττα συνεχόμενη και μάλιστα χωρίς να σκοράρει πάλι, σε αγώνες πάντως με την πρώτη τριάδα αφού έπαιξε κατά σειρά με Πύρασο, Σαρακηνό και ΑΕ Διμηνίου. Στα τελευταία επτά ματς έχει σκοράρει μόνο σε ένα, στη νίκη επί της Δήμητρας.
Δάφνη (8): Έγινε η πρώτη ομάδα που έφθασε σε διψήφιο αριθμό ηττών καθώς έχασε για δεύτερη φορά με 2-3 στην έδρα της.
Πρωτεσίλαος (7): Οι τρεις τελευταίες ήττες στον Πτελεό είναι με ένα γκολ διαφορά, ενώ για δεύτερο παιχνίδι στη σεζόν (κι αυτό εντός όπως το προηγούμενο) πέτυχε δύο γκολ που ωστόσο δεν ήταν αρκετά...