noodles volos banner

Επεισοδιακό παιχνίδι στην Ευξεινούπολη

Επεισοδιακό παιχνίδι στο γήπεδο της Ευξεινούπολης με προσωρινή διακοπή στον αγώνα, τη Δήμητρα να προηγείται νωρίς, να χάνει ένα ...τσουβάλι ευκαιρίες και τον Αίαντα να παίρνει την ισοπαλία στο 102ο λεπτό! Το ματς είχε ακόμη δύο αποβολές, ένταση και αψιμαχίες μεταξύ ποδοσφαιριστών, το δε δεύτερο ημίχρονο κράτησε 61 λεπτά! Με λίγα λόγια, ο αγώνας τα είχε όλα...

Το ματς διεκόπη στο 72' επειδή ο α' βοηθός Μπουργάνης δέχθηκε στο κεφάλι ποτήρι με καφέ που πέταξε φίλαθλος από κοντινή απόσταση. Ο διαιτητής Κούστας διέκοψε προσωρινά τον αγώνα για περίπου δέκα λεπτά αλλά δέχθηκε να τον συνεχίσει ύστερα από σύντομη παρουσία του στα αποδυτήρια. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Τιμπλαλέξης στο 17' έκανε προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Ο νεαρός όμως σέντερ φορ δεν αστόχησε στην επόμενη φάση, στο 18ο λεπτό. Από σέντρα του Βούλγαρη, έκανε το κοντρόλ και ντρίμπλα στον αμυντικό κι από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 35' σουτ του ίδιου παίκτη κόντραρε κι έφυγε λίγο έξω. Οι του Αίαντα διαμαρτυρήθηκαν τρεις φορές για τη σηκωμένη σημαία του Μπουργάνη που έκοψε φάσεις τους για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Δήμητρα έχασε πολλές ευκαιρίες, με μοιραίους παίκτες τους Κρανά και Τιμπλαλέξη. Πρώτος απείλησε πάντως ο Αίας με ένα γυριστό σουτ του Χριστέλου από καλή θέση που απέκρουσε ο Γκιούρκης. Στο 52' προβολή του Κρανά προ του Θεοδωρίδη έφυγε άουτ, στο 55' μακρινό σουτ του Βούλγαρη σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία ο Κρανάς σε κενή εστία σούταρε δυνατά άουτ, στο 60' σέντρα-σουτ του Παλάση απέκρουσε σε κόρνερ ο Θεοδωρίδης.
Στο 57ο λεπτό, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παπαδόπουλος για μαρκάρισμα στον Θωμαΐδη κι αφού είχε πάρει την πρώτη δύο λεπτά αργότερα για τάκλιν στον Βούλγαρη.
Στο 70', ο Τιμπλαλέξης μέσα από τη μικρή περιοχή, χωρίς πίεση, πλάσαρε άουτ, ακολούθησε η δεκάλεπτη διακοπή και στο 84' ο Τιμπλαλέξης ξανά δεν μπόρεσε να πιάσει κοντινή κεφαλιά.
Στο 94' ο Ξηρομερίσιος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη για εξύβριση του ρέφερι κι αποβλήθηκε (ήταν και αρηχγός σήμερα) και ο Αίας άρχισε να πιέζει. Δύο φάουλ του Κωστούλα στο 97' και στο 101' απέκρουσε ο Γκιούρκης και στο 103' από δικό του φάουλ, επωφελήθηκε ο Καλοδήμος που με κοντινό σουτ, έκανε το 1-1. Λίγο νωρίτερα, ο Κρανάς νικήθηκε από τον Θεοδωρίδη σε τετ-α-τετ.
Ντεμπούτο σήμερα για τον νεαρό Ιωάννου της Δήμητρας. Ο Κούστας είχε καλή διαιτησία με λίγα λάθη, όμως οι αποφάσεις του επόπτη Μπουργάνη ήταν αυτές που ξεσήκωσαν τις διαμαρτυρίες και των δύο ομάδων. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το φύλλο αγώνος "καίει" την ομάδα της Ευξεινούπολης αφού ο διαιτητής Κούστας αναφέρει τα γεγονότα με το ποτήρι του καφέ και οι "πράσινοι" είναι τιμωρημένοι από το ματς με την ΑΕ Διμηνίου και σε απολογία για αυτό με τον Σαρακηνό.

Συνθέσεις:
Δήμητρα: Γκιούρκης, Γκαρνίδης, Κ. Παυλίδης, Ξηρομερίσιος, Τσόγκας, Σταματίου (90' Μ. Παυλίδης), Κρανάς, Θωμαΐδης, Τιμπλαλέξης (97' Ιωάννου), Βούλγαρης, Παλάσης (66' Τσάμης).
Αίας: Θεοδωρίδης, Παπανικολόπουλος, Νικηφοράκης, Βέργας, Κοντογεωργάκης, Χριστέλος (97' Σπανός), Κοντούλης (60' Γουρναρόπουλος), Παπαδόπουλος, Καλοδήμος, Μπιρτσάι, Κωστούλας.