noodles volos banner

Πέρασε από τη Σκιάθο ο Σαρακηνός

Μεγάλη νίκη για τον Σαρακηνό στη Σκιάθο με 2-1, που είναι η όγδοη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα και το εντυπωσιακό είναι πως επιτεύχθηκε κι αυτή με ένα γκολ διαφορά! Στο 29' ο Κολιαμήτρας το 0-1, στο 44' ο Γκάγκας πρόλαβε την έξοδο του Κουτσιρίμπα από λανθασμένο γύρισμα αμυντικού και ισοφάρισε και το "χρυσό" γκολ για τους "ροσονέρι" πέτυχε ο Ζιώγας, ο οποίος επανήλθε προσφάτως στην ομάδα και βρήκε δίχτυα για δύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Ο Σταύρος Σταμπουλής, προπονητής της Σκιάθου, ανέφερε πως η ομάδα του δεν άξιζε την ήττα καθώς ο αντίπαλος με δύο φάσεις έκανε δύο γκολ δείχνοντας την εμπειρία του, ενώ επισήμανε ως καλύτερες φάσεις στο 1ο λεπτό καρφωτή κεφαλιά του Λέτσου που έφυγε λίγο άουτ και στο 58' σουτ του Αποστολίδη από καλή θέση που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας πάνω στη γραμμή. Για τον Σαρακηνό, ο Κώστας Μπράτσος είπε πως η ομάδα του είχε από ένα χαμένο τετ-α-τετ με τον Σατελιάν σε κάθε ημίχρονο.

Συνθέσεις:
Σκιάθος: Παπάρας, Ντ. Πρίφτι, Τουρναβίτης, Ναλμπάντης, Ελ. Πρίφτι, Γκάγκας, Μανωλιός (81' Σταμέλος), Μουτζούρης, Αποστολίδης (71' Σαρρής), Τσάγγαρης, Λέτσος.
Σαρακηνός: Κουτσιρίμπας, Ρουκάς, Ιωάννου, Τσιγιάννης, Δενελάβας, Σπ. Καραπλιάγκος, Σατελιάν, Ζάνης (88' Γκλαβίνης), Κολιαμήτρας, Ψαρόμπας (70' Τσάπη), Ζιώγας (90' Γούτσιος).

Last modified onSunday, 22 December 2013 13:17