noodles volos banner

Πύρασος-Ακρόπολη 4-0

Νίκη στο ρελαντί για τον Πύρασο που δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης αλλά κέρδισε καθαρά με 4-0 την Ακρόπολη. Τα γκολ για τους "κυανόλευκους" στο 9ο λεπτό ο Γ. Κοντοβάς από κάθετη πάσα του Χάνου, στο 72' ο Δενελάβας με προβολή σε σέντρα-σουτ του Μίλτου, στο 78' ο Μίλτος με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στο 87' με κεφαλιά ο Λιάρος. Οι Αγχιαλίτες έχασαν αρκετές ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο μέρος, με τον Γκούρη να λέει "όχι" στο 5' σε σουτ του Λιάρου, στο 25' σε κεφαλιά του Γκάγκα, στο 40' σε κεφαλιά του Δενελάβα, ενώ στο 75' ο πορτιέρε της Ακρόπολης είχε διπλή απόκρουση σε σουτ του Βαγγελάκου. Επίσης, σουτ από καλή θέση του Γ. Κοντοβά στο 29' έφυγε άουτ, όπως την ίδια κατάληξη είχε σουτ του Χάνου στο 60ό λεπτό.
Συνθέσεις:
Πύρασος: Βαν ντε Γουίχε, Παρασκευόπουλος (70' Μίλτος), Γ. Κοντοβάς, Πλαβός, Γκάγκας, Χάνος (82' Γιαννούχος), Αποστολίδης, Βαγγελάκος, Λιάρος, Κολώνης (39' Τανάγιας), Δενελάβας.
Ακρόπολη: Γκούρης, Παπαδόπουλος, Στεργιόπουλος, Κουνής, Σουλιώτης, Φ. Φώτου, Αξιώτης, Μαμουρέλης (37' Μωραΐτης), Παλάντζας (65' Καπουράνης), Πασσιάς, Τσουκάλης (80' Μπέας).