noodles volos banner

Aγία Παρασκευή-ΓΣ Αλμυρού 0-3 (Βίντεο)

Εύκολο πέρασμα από την Αγία Παρασκευή για τον ΓΣ Αλμυρού με τους αδερφούς Αραπίτσα να βρίσκουν ξανά δίχτυα. Ο Αλέξανδρος στο 18' έκανε το 0-1 με απευθείας εκτλεση φάουλ και ο Γιάννης στο 86' έκλεισε το σκορ στο 0-3 με κεφαλιά από σέντρα του Τσίπη. Ενδιάμεσα το 0-2 σημείωσε ο Μάνθος Χειλάς στο 33' κλέβοντας την μπάλα από γύρισμα αμυντικού προς τον τερματοφύλακα και πλασάροντας εύστοχα. Για τον ΓΣ Αλμυρού, δοκάρια είχαν στο 3' ο Χατζέλας και στο 78' ο Χειλάς, ενώ σουτ του Μπούση εκτός μεγάλης περιοχής απέκρουσε ο Δήμου στο τελευταίο λεπτό. Για την Αγία Παρασκευή, δύο χαμένα τετ-α-τετ με τους Φάνη Μαλακασιώτη και Καμπέρη στα πρώτα λεπτά, ευκαιρία με τσουτ του Καμπέρη που απομακρύνθηκε στη γραμμή στο 47', ενώ οι "ερυθρόλευκοι" ζήτησαν πέναλτι στο 25' για ανατροπή του Καμπέρη.

Συνθέσεις:
Αγία Παρασκευή: Δήμου, Χασιώτης, Μαγγασιανός, Παντελόγλου, Σιγάλας, Ζάχαρης, Στ. Μαλακασιώτης (70' Γάκιας), Οικονόμου (85' Γιάτσιος), Κοπάνας, Φ. Μαλακασιώτης, Καμπέρης (75' Περεντίδης).
ΓΣ Αλμυρού:  Χαλ άτσης, Μπούρχας (51' Γκάμπας), Κουρτέλης, Βούλγαρης, Ελευθερίου, Παναγιώτου (66' Μπούσης), Γ. Αραπίτσας, Χειλάς (82' Κλουκουτάρας), Χατζέλας, Τσίπη, Αλ. Αραπίτσας.

Media

Last modified onSaturday, 21 December 2013 19:35