noodles volos banner

Δάφνη-Θησέας 2-3

Δύο γκολ σήμερα για τον Λεωνίδα Κόρμπα Δύο γκολ σήμερα για τον Λεωνίδα Κόρμπα

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Θησέα, με σκορ 3-2 επί της Δάφνης εκτός έδρας και γκολ στο τελευταίο λεπτό για την ομάδα της Αγριάς! Δύο φορές προηγήθηκαν οι Αγριώτες, ισάριθμες ισοφάρισε η Δάφνη αλλά όταν έγινε το 2-3 στο 90' δεν υπήρχαν χρονικά περιθώρια για τους γηπεδούχους. Μάλιστα η νίκη αποκτάει μεγαλύτερη αξία για τον Θησέα καθώς από το 30ό λεπτό έπαιξε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κόρδα με απευθείας κόκκινη για ανατροπή αντιπάλου όντας τελευταίος παίκτης.

Ο Κόρμπας έκανε το 0-1 στο 10ό λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή, η ισοφάριση στο 35' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου και το 1-2 στο 50' με πλασέ του Κατσιώτη, ύστερα από κόρνερ του Κοτζαθανάση. Η Δάφνη ισοφάρισε εκ νέου στο 57' με σουτ εκτός μεγ. περιοχής του Κουλάκογλου, αλλά ο Θησέας είπε την τελευταία λέξη στο 90' με γκολ του Κόρμπα, που προήλθε ύστερα από πίεση στον Αράπη, ασταθές διώξιμου του τελευταίου και πάσα του Σ. Οικονόμου.

Συνθέσεις:
Δάφνη: Αράπης, Τσάτσος (55' Παγουρτζής), Πριτσίνης, Στ. Στρούγγης (82' Δ. Στρούγγης), Παπαδόπουλος, Κουλάκογλου, Τσένα, Λάιος, Τσιβγιούρας (70' Κουτικλιάς), Αβλουγιάρης, Σιδηρόπουλος.
Θησέας: Μπουργάνης, Καράτσαλος (46' Μούτος), Λάππας, Κόρδα, Μυλωνάς, Βαχαρέλης, Κοτζαθανάσης, Κόρμπας, Καρανικολάου (75' Σ. Οικονόμου), Σιώμος, Κατσιώτης.

Last modified onSaturday, 21 December 2013 17:36