noodles volos banner

Μαγνησιακός-ΑΕ Διμηνίου 0-2

Μοράλες και Καραλόπουλος σκόρερ ξανά για την ΑΕ Διμηνίου Μοράλες και Καραλόπουλος σκόρερ ξανά για την ΑΕ Διμηνίου

Το κεντρικό δίδυμο χάρισε τη νίκη στην ΑΕ Διμηνίου σήμερα στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος καθώς ο Μοράλες στο 50ό λεπτό με το σώμα και ο Καραλόπουλος στο 55ο με προβολή ήταν οι σκόρερ για το σύνολο του Στέφανου Ξηρόφωτου που διατηρήθηκε στην κορυφή της κατάταξης. Ο Μαγνησιακός είχε δοκάρι στο 2' με τον Μπαρμπούτα και φάσερις για γκολ στο πρώτο μέρος με σουτ του ίδιου παίκτη που έφυγε λίγο άουτ, προσπάθεια του Παπαϊωάννου μέσα από τη μικρή περιοχή και σουτ του Γιαμαλή, ενώ στην επανάληψη σουτ του Νιαώτη απέκρουσε ο Αβδελάς όπως και κεφαλιά του Γιαμαλή. Η ΑΕ Διμηνίου ζήτησε πέναλτι στο 10' για τράβηγμα στον Σφάκα, ενώ ο επιθετικός των "κυανόλευκων" είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι στο 65'. Αξίζει να τονίσουμε ότι στον πάγκο του Μαγνησιακού δεν κάθισε σήμερα ο Βασίλης Πανόπουλος ο οποίος λόγω προσωπικών υποχρεώσεων βρίσκεται στην Αθήνα.

Συνθέσεις:
Μαγνησιακός: Ανατολής, Παπαθωμάς (75' Τζήκας), Βασιλείου, Γιαμαλής, Μπέκος, Γένη, Μοσχολούρης, Παπαϊωάννου (72' Τσιάνος), Μπαρμπούτας (70' Καρακίτσιος), Κόλα, Νιαώτης.
ΑΕ Διμηνίου: Αβδελάς, Ταμπακόπουλος, Γκέρτσο, Μοράλες, Καραλόπουλος, Φιλατζικιώτης (23' Κ. Τσιουρέλης), Καρακώστας, Κουτσογιάννης, Αναστασίου (70' Αχμάτι), Σφάκας, Ασλάνογλου (79' Κανδήλας).

Last modified onSaturday, 21 December 2013 17:34