noodles volos banner

Α' ΕΠΣΘ, ο απόηχος της 13ης αγωνιστικής

Aνατροπή σκηνικού στη βαθμολογία καθώς η ΑΕ Διμηνίου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι και συγκατοικεί πλέον με τον Πύρασο στην πρώτη θέση, ενώ Σαρακηνός και ΓΣ Αλμυρού μείωσαν την απόσταση από την κορυφή στους δύο και τους τέσσερις βαθμούς αντιστοίχως. Ημέρα των γηπεδούχων η 13η, μόνο ο Θησέας πήρε διπλό, ενώ είχαμε και μία "λευκή" ισοπαλία. Ας δούμε τους 16 μονομάχους της κατηγορίας βάσει πορείας και στατιστικών, όπως κάθε Δευτέρα στο magnesiasports (σε παρένθεση οι βαθμοί).

AE Διμηνίου (31): Δέκατη νίκη στο πρωτάθλημα και δεύτερη με γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων μετά το 1-0 επί της Σκιάθου! Εντός έδρας η ΑΕΔ έχει "επτά στα επτά" με τέρματα 15-1, ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε 8 ματς.    
Πύρασος (31): Δεύτερη ήττα στη σεζόν για τους "κυανόλευκους", κι αυτή με ένα γκολ διαφορά όπως η προηγούμενη. Για δεύτερο ματς δεν βρήκαν δίχτυα τη φετινή σεζόν.
Σαρακηνός (29): Έβδομο συνεχόμενο τρίποντο, αυτή τη φορά όχι με 2-1 όπως τα τέσσερα προηγούμενα αλλά με 1-0, για έβδομο ματς πάντως ο Σαρακηνός κέρδισε με ένα γκολ διαφορά.
ΓΣ Αλμυρού (27): Δεύτερη φορά στο γήπεδό του που ο ΓΣΑ κερδίζει με σκορ 5-1, ήταν η τρίτη στη σειρά επιτυχία με νίκη για το σύνολο του Β. Βουρούκου, έκτη συνολικά εντός έδρας.
Σκιάθος (22): Επέστρεψε στις νίκες ύστερα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο. Νίκησε με 3-2 την Αγία Παρασκευή όπως έχει κάνει σε άλλη μία εντός έδρας νίκη, επί του Άρη.
Θησέας (19): Δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και στο ίδιο γήπεδο. Μετά το 1-2 τη 2η αγωνιστική επί του Μαγνησιακού, το Σάββατο οι "πράσινοι" κέρδισαν 1-4 τον Άρη, για δεύτερη φορά σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Μόνο σε ένα ματς έχουν κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.
Άρης (18): Την προηγούμενη αγωνιστική σκόραρε τέσσερα γκολ, στη 13η δέχθηκε τέσσερα κι έβαλε τέλος στο σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα. Ήταν η τρίτη εντός έδρας ήττα.
Δήμητρα (16): Πέμπτη στη σειρά ήττα και έβδομη συνολικά στο πρωτάθλημα για το σύλλογο της Ευξεινούπολης, οι παίκτες του οποίου δεν σκόραραν σε δεύτερο συνεχές παιχνίδι και τρίτο στη σεζόν.
Αστέρας (16): Λίγο πριν βγει ο πρώτος γύρος, ο Αστέρας είχε την πρώτη του ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Οι "ροσονέρι" έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους σε πέντε ματς, ενώ δεν έχουν σκοράρει σε έξι.
Αγ. Παρασκευή (15): Δεύτερη διαδοχική ήττα με ένα γκολ διαφορά, τρίτος εκτός έδρας αγώνας που δέχεται τρία γκολ και τρίτος εκτός έδρας που πετυχαίνει δύο.
Ακρόπολη (14): Δεύτερη συνεχόμενη νίκη με τον Κ. Μπέα στον πάγκο. Έχει παίξει επτά φορές εντός και μετράει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Στα τρία από αυτά τα τέσσερα ματς σκόραρε δύο φορές.
Αίας (13): Το καλύτερο σκορ στο πρωτάθλημα ήταν το χθεσινό 3-0, με τους "κιτρινόμαυρους" να κρατούν το μηδέν στην άμυνα μόλις για τρίτη φορά. Έχουν κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια στη Σούρπη.
Αγχίαλος (13): Δεν κατάφερε να κερδίσει όπως είχε κάνει στα τρία προηγούμενα ματς στο γήπεδό της. Έφερε την τρίτη εντός έδρας ισοπαλία και τέταρτη στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων οι τρεις είναι με 0-0.
Μαγνησιακός (13): Σε επτά εξόδους, μετράει έξι ήττες και μία νίκη με 1-0, ενώ με αυτό το σκορ έχασε και το Σάββατο, όπως επίσης σε άλλες τρεις ήττες. Τέρματα 1-9 στα εκτός έδρας.
Δάφνη (8): Τρίτη ήττα στη σειρά, τρίτο συνεχόμενο ματς χωρίς να σκοράρει, είχε χάσει 3-0 και στην προηγούμενη έξοδό της. Στις οκτώ από τις δεκατρείς αγωνιστικές δεν βρήκε δίχτυα.
Πρωτεσίλαος (7): Γνώρισε την όγδοη ήττα αλλά το εντυπωσιακό είναι ότι για ακόμη έναν αγώνα σκόραρε ένα γκολ, όπως έχει κάνει στα εννιά από τα δεκατρία παιχνίδια.