noodles volos banner

Αγχίαλος-Αστέρας 0-0

Ισοπαλία χωρίς γκολ ανάμεσα στην Αγχίαλο και τον Αστέρα, με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο αφού δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο και οι ευκειρίες ήταν ελάχιστες στα δύο καρέ. Στο 12' ο Μπερτζέμης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και βγήκε τετ-α-τετ αλλά το σουτ του από το ύψος της μεγάλης περιοχής, υπό την πίεση του Μηδειάτη, ήταν χλυαρό. Στο 30' σουτ του Ζητούδη απέκρουσε ο Κορέντης στην έξοδό του, ενώ η δεύτερη μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους στο ξεκίνημα του β' μέρους όταν στο 47' από γέμισμα του Ακριβούση, ο Μπούρντα βγήκε μόνος στην πλάτη της άμυνας αλλά δεν έκανε καλό τελείωμα.
Στο 73' ο Ματθαίου βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή και σε καλή θέση για γκολ, αλλά ο Μηδειάτης πρόλαβε κι έδιωξε την τελευταία στιγμή την μπάλα, για να έχουν εν συνεχεία οι Αγχιαλίτες τις καλύτερες φάσεις προς το τέλος. Στο 78', ο Δανόπουλος πέρασε δύο αντιπάλους από δεξιά κι έβγαλε ωραία σέντρα, με τον Γιάννη Καραγιώργο να πιάνει κοντινή κεφαλιά και τον Κορέντη να αποκρούει. Στην εξέλιξη της φάσης ο Χολέβας έδιωξε προ του Τσαρδακά. Στο 87' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι όταν σε κόρνερ του Δανόπουλου, ο προωθημένος Μηδειάτης πήρε κεφαλιά που σταμάτησε στο οριζόντιο. Πολύ καλή η διαιτησία του Δημητριάδη και των βοηθών του.
Συνθέσεις:
Αγχίαλος: Φ. Καραγιώργος, Ζητούδης, Μαυρόπουλος, Μπολιός, Μηδειάτης, Βέτσικας, Τσανάκας, Κίτσος, Πύλος, Δανόπουλος, Τσαρδακάς.
Αστέρας: Κορέντης, Ακριβούσης, Λουφόπουλος, Χολέβας, Σεσκλιώτης, Παπαγιαννόπουλος, Σούδης (77' Κουβελάς), Καψιώτης, Μπούρντα (89' Ρουσσάς), Π. Κόκκας, Μπερτζέμης (60' Ματθαίου).