noodles volos banner

ΓΣ Αλμυρού-Πρωτεσίλαος 5-1

Ο Πρωτεσίλαος προηγήθηκε στο Στάδιο "Αθ. Ραγάζος", αλλά ο ΓΣ Αλμυρού πέτυχε την ανατροπή και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, σκοράροντας άλλες δύο φορές στην επανάληψη. Η ομάδα του Πτελεού αιφνιδίασε και προηγήθηκε στο 17' με τον Χρήστο Παναγιώτου, ενώ νωρίτερα ο ίδιος παίκτης είχε σουτ στο δοκάρι και μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά που απέκρουσε ο Χαλάτσης. Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους με τον ξάδερφό του, Γιάννη Παναγιώτου στο 40ό λεπτό με απευθείας φάουλ, το 2-1 με δυνατό σουτ του Γ. Αραπίτσα στο 42' και το 3-1 δύο λεπτά αργότερα με τον Αλ. Αραπίτσα. Στο δεύτερο ημίχρονο, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με τέρματα του Γιάννη Παναγιώτου -στο 74' και πάλι με φάουλ- και του Χατζέλα στο 80'.

Συνθέσεις:
Αλμυρός: Χαλάτσης, Μπούρχας (33' Γκάμπας), Κουρτέλης, Βούλγαρης, Ελευθερίου, Παναγιώτου, Γ. Αραπίτσας, Μπούσης, Χατζέλας, Τσίπη (73' Χειλάς), Αλ. Αραπίτσας (78' Φαράντος).
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Σιαμανίκος, Κ. Κόρκος, Παπαδόπουλος, Κατσιαβριάς, Θ. Κόρκος, Μαρικλέν (80' Ίσκραν), Μιχόπουλος, Γουργιώτης (73' Γκαρέλης), Χρ. Παναγιώτου (73' Χασιώτης), Λεϊμονής.