noodles volos banner

Αίας-Δάφνη 3-0

Σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής για τον Αίαντα με 3-0 κόντρα στην ελλιπή Δάφνη. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στην επανάληψη. Το 1-0 ο Παπαδόπουλος στο 55' όταν από γύρισμα αμυντικού στον Μπαρτζώκα, παρενεβλήθη κι έκλεψε την μπάλα στέλνοντάς την εύκολα στα δίχτυα. Από σκόρερ στη συνέχεια έγινε δημιουργός κι από δικές του πάσες σκόραρε δύο φορές ο Κωστούλας, στο 70ό με κοντινό σουτ και στο 90ό λεπτό με ψηλοκρεμαστό σουτ. Για τον Αίαντα, ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με πλασέ του Παπαδόπουλου άουτ στο 1', πλασέ του ίδιου παίκτη που απέκρουσε ο Μπαρτζώκας στο 15', καρφωτή κεφαλιά του Κοντούλη στο 30' που εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ της Δάφνης με το πόδι και σουτ αργότερα του Κωστούλα άουτ από το ύψος του πέναλτι. Για τους φιλοξενούμενους, οι Τσένα, Τσιβγιούρας στο πρώτο μέρος και οι Ευαγγελός, Πολυμερόπουλος στο δεύτερο είχαν τις καλύτερες φάσεις για γκολ.

Συνθέσεις:
Αίας: Θεοδωρίδης, Μπούρας, Νικηφοράκης, Καλοδήμος, Γρούνας, Κοντογεωργάκης, Μπιρτσάι (75' Βέργας), Χριστέλος (88' Σπανός), Κοντούλης, Κωστούλας, Παπαδόπουλος.
Δάφνη: Μπαρτζώκας, Παγουρτζής, Πριτσίνης, Τσάτσος, Παπαδόπουλος, Λάιος, Τσένα, Τσιβγιούρας (65' Κουλάκογλου), Αβλουγιάρης, Πολυμερόπουλος, Ευαγγελός.