noodles volos banner

Ο Τσιουρέλης έκρινε το ντέρμπι με γκολ από κόρνερ! (βίντεο)

Δραματικό φινάλε στο μεγάλο ντέρμπι που κρίθηκε με γκολ από απευθείας κόρνερ! Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, η ΑΕ Διμηνίου κέρδισε κόρνερ και το εκτέλεσε ο Κώστας Τσιουρέλης, στέλνοντας με φάλτσο την μπάλα να σκάσει πρώτα στη μικρή περιοχή και μετά να καταλήξει στα δίχτυα. Ένα κουβάρι όλοι οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων στη συνέχεια, πανηγυρίζοντας το "χρυσό" τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση και τους ανέβασε στην πρώτη θέση.

Η ΑΕ Διμηνίου μπήκε καλύτερα στο ματς και έχασε τις πρώτες ευκαιρίες. Στο 12ο λεπτό, ο Σφάκας από αριστερά πέρασε δύο αντιπάλους και σούταρε από πλάγια, με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Δύο λεπτά αργότερα, ο Αναστασίου δεν μπόρεσε να βάλει την προβολή στην μπάλα σε άστοχο σουτ του Κουτσογιάννη, ενώ στο 23' ο Σφάκας εκτέλεσε ωραία το κόρνερ βρίσκοντας τον Καλλιακούδα και ο τελευταίος έπιασε σουτ στην κίνηση που απέκρουσε ο Κοντογιάννης.
Η μεγάλη φάση του Πυράσου σημειώθηκε στο 32ο λεπτό. Σε αντεπίθεση, Μίλτος και Λιάρος έπαιξαν το "ένα-δύο" και ο Λιάρος σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι, κινήθηκε παράλληλα με το τέρμα κι απομάκρυναν οι αμυντικοί. 

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, οι δύο ομάδες είχαν από μία αλλαγή καθώς Καλλιακούδας και Μίλτος αποχώρησαν τραυματίες. Στο 47', ο Κοντογιάννης έδιωξε με το ένα χέρι στο αριστερό "παραθυράκι" φαλτσαριστό φάουλ του Τσιουρέλη που έσκασε στο έδαφος και πήρε ύψος, ενώ στο 51' ο Πύρασος είχε τη μεγάλη του φάση στην επανάληψη. Ο Λιάρος τροφοδότησε τον Δενελάβα που γύρισε ωραία του σώμα του αλλά το σουτ δεν είχε δύναμη, από καλή θέση, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Αβδελάς. 

Επόμενη φάση είκοσι λεπτά αργότερα, όταν ο Σφάκας κέρδισε μία κόντρα και σούταρε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, αναγκάζοντας τον Κοντογιάννη σε εντυπωσιακή απόκρουση ξανά στο αριστερό "παραθυράκι" της εστίας του. Στο 93ο λεπτό, κεφαλιά του Αναστασίου βρήκε στο χέρι του Γκάγκα, από κοντά και με τον αμυντικό του Πυράσου να έχει πλάτη στην μπάλα. Οι της ΑΕ Διμηνίου έπεσαν πάνω στο διαιτητή Δαλούκα ζητώντας πέναλτι αλλά αυτός υπέδειξε κόρνερ. Από αυτό και την εκτέλεση του Κώστα Τσιουρέλη, η μπάλα έσκασε στη μικρή περιοχή και κατέληξε σταν δίχτυα.
Πολύ καλή η διαιτησία του Δαλούκα σε ματς με πολλή ένταση, ενώ μεγάλη ήταν η προσέλευση στο γήπεδο Διμηνίου, από φιλάθλους των δύο ομάδων αλλά και προπονητές, παράγοντες, παίκτες άλλων τοπικών σωματείων. Τέλος, πριν την έναρξη της συνάντησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του διαιτητή Κ. Τσαρτσάλη που απεβίωσε προσφάτως.

Συνθέσεις:
ΑΕ Διμηνίου: Αβδελάς, Ασλάνογλου, Γκέρτσο, Καραλόπουλος, Μοράλες, Κουτσογιάννης, Καλλιακούδας (46' Κ. Τσιουρέλης), Καρακώστας (69' Αχμάτι), Φιλατζικιώτης (78' Σακελλαρίου), Αναστασίου, Σφάκας.
Πύρασος: Κοντογιάννης, Κυριάκος, Στεφανής, Γκάγκας, Γ. Κοντοβάς, Χάνος, Βαγγελάκος, Λιάρος (69' Κωνσταντάκος), Χατζητρακόσιας, Μίλτος (46' Τανάγιας), Δενελάβας (58' Πάσιος).

Media

Last modified onSaturday, 14 December 2013 21:07