noodles volos banner

Α' ΕΠΣΘ, ο απόηχος της 12ης αγωνιστικής

Σαν να μην έγινε ήταν η 12η αγωνιστική όσον αφορά στην κορυφή αφού οι τέσσερις πρώτες ομάδες κέρδισαν. Ο Πύρασος 3-0 εντός τον Μαγνησιακό, ΑΕ Διμηνίου και ΓΣ Αλμυρού με 1-0 εκτός σε Ευξεινούπολη και Ριζόμυλο αντιστοίχως και ο Σαρακηνός 1-2 στην Αγία Παρασκευή. Ο Θησέας επέστρεψε στις επιτυχίες με 2-1 απέναντι στην Αγχίαλο, ο Αίας συνέτριψε 4-0 τον Αίαντα, ενώ η Ακρόπολη πήρε σημαντικό διπλό με 1-0 επί της Δάφνης. Μοναδική ισοπαλία με 1-1 για Πρωτεσίλαο και Σκιάθο. Ας δούμε τις 16 ομάδες της κατηγορίας βάσει στατιστικών και πορείας τους έως τώρα στο πρωτάθλημα, όπως κάθε Δευτέρα στο magnesiasport.

Πύρασος (31): Επιστροφή στις νίκες για τον Πύρασο και στο μηδέν παθητικό. Οι πρωταθλητές έφεραν 3-0 για τρίτη φορά στο πρωτάθλημα. Eντός έδρας μετρούν «έξι στα έξι» με τέρματα 18-0.
ΑΕ Διμηνίου (28): Σπουδαίο διπλό ύστερα από δύο μήνες αφού στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας, οι «κυανόλευκοι» είχαν σκοράρει μία φορά αλλά δεν κέρδισαν. Χθες το ένα γκολ τους στάθηκε αρκετό.
Σαρακηνός (26): Τέταρτη συνεχόμενη νίκη με το ίδιο σκορ, 2-1 και έκτη στη σειρά με ένα γκολ διαφορά!
ΓΣ Αλμυρού (24): Δύο μήνες είχαν να κερδίσουν οι παίκτες του Βουρούκου εκτός έδρας, που πήραν το δεύτερο τρίποντο μακρυά από το «Αθ. Ραγάζος» για φέτος και κράτησαν για 7η φορά το μηδέν στην άμυνα.
Σκιάθος (19): Από την πρώτη αγωνιστική είχε να φέρει 1-1 η νησιώτικη ομάδα, που είχε την τέταρτη εκτός έδρας ισοπαλία της. Μάλιστα, στις τρεις τελευταίες της εξόδους πήρε από ένα βαθμό.
Άρης (18): Σε ανοδική πορεία οι «κιτρινόμαυροι», σκαρφάλωσαν στην 6η θέση με τέσσερα ματς χωρίς ήττα, τρεις νίκες και μία ισοπαλία.
Δήμητρα (16): Τέταρτη ήττα στη σειρά, οι τρεις προηγούμενες με 2-1, χθες πάλι με ένα γκολ διαφορά αλλά με 0-1. Μόλις για δεύτερη φορά οι «πράσινοι» δεν βρήκαν δίχτυα.
Θησέας (16): Στις 27/10 ο Θησέας είχε κερδίσει για τελευταία φορά με σκορ 2-1 επί του Σαρακηνού. Μεσολάβησαν πέντε ματς χωρίς νίκη και χθες επανήλθαν τα χαμόγελα, ξανά με 2-1. Σκόραρε δύο γκολ στα δύο τελευταία ματς στην Αγριά.
Αστέρας (15): Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 1-0, χθες ηττήθηκε με το ίδιο σκορ, που ήταν η έβδομη ήττα στο πρωτάθλημα και τρίτη στο Ριζόμυλο. Ισορροπία στο σκορ 1-0, με δύο νίκες και δύο εντός έδρας ήττες.
Αγία Παρασκευή (15): Ήττα στο γήπεδό της ύστερα από τρεις σερί νίκες που είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία της.
Μαγνησιακός (13): Έχασε και τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς να έχει σκοράρει, με 1-0 στις προηγούμενες εξόδους και 3-0 χθες. Ήταν η δεύτερη φορά που δέχθηκε τρία γκολ.
Αγχίαλος (12): Φρένο στο μικρό νικηφόρο σερί έβαλε η ήττα με 2-1 στην Αγριά που ήταν η πέμπτη σε έξι εξόδους. Δέχθηκε δύο γκολ και στον προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα, έχει δύο ήττες με 2-1.
Ακρόπολη (11): Πριν μία εβδομάδα έχασε με 1-0 στο γήπεδό της, το Σάββατο κέρδισε με το ίδιο σκορ εκτός έδρας. Ήταν η δεύτερη φορά που οι «κυανόλευκοι» πήραν τρίποντο με 0-1 μακρυά από το Σέσκλο
Αίας (10): Έχει χάσει τα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς δεχόμενος τέσσερα γκολ σε Σκιάθο, Αγχίαλο και Άρη. Δεν έχει σκοράρει στα μισά παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Δάφνη (8): Στο προηγούμενο εντός έδρας κέρδισε 1-0, το Σάββατο έφυγε ηττημένη από το γήπεδο με το ίδιο σκορ που ήταν η έβδομη ήττα. Έχει χάσει τρεις αγώνες με 1-0 και πέντε με ένα γκολ διαφορά.
Πρωτεσίλαος (7): Μετράει τέσσερις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, όλες με σκορ 1-1! Στις έξι αναμετρήσεις στον Πτελεό, έχει σκοράρει ένα γκολ στις πέντε, ενώ αυτό συνέβη συνολικά στα οκτώ από τα δώδεκα παιχνίδια!