noodles volos banner

Αστέρας-ΓΣ Αλμυρού 0-1

Τρίποντο εκτός έδρας ύστερα από δύο μήνες για τον ΓΣ Αλμυρού, που πανηγύρισε σήμερα μεγάλο διπλό σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Αστέρα Ριζομύλου. Το γκολ ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας των αδερφών Αραπίτσα, καθώς ο Αλέκος έδωσε την πάσα και ο Γιάννης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 9ο του τέρμα στο πρωτάθλημα. Αυτό μόλις στο 4ο λεπτό. Για τον Αστέρα, ο Άρης Γιαννούτσος ανέφερε ότι η ομάδα του έκανε τρομερό παιχνίδι, παίζοντας μονότερμα για εξήντα λεπτά και χάνοντας σωρεία ευκαιριών, με κυριότερες φάσεις σουτ του Παπαγιαννόπουλου στο 15' άουτ πάνω σχεδόν στη γραμμή του τέρματος, σουτ του Κόκκα που απέκρουσε ο Χαλάτσης αργότερα από κοντά, διαγώνιο σουτ του Χολέβα που εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ του Αλμυρού και στην επανάληψη δύο κεφαλιές του Κόκκα και τετ-α-τετ του Ματθαίου.
Από την άλλη, ο Βαγγέλης Βουρούκος επισήμανε ότι ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν ευνόησε το τεχνικό παιχνίδι της ομάδας του που ήλεγξε όμως το ματς κι έβγαλε ωραίες επιθέσεις από οργανωμένο παιχνίδι. Κεφαλιά του Χατζέλα στο 6' από καλή θέση μπλόκαρε ο Κορέντης, ενώ στο β' μέρος σε τέσσερις περιπτώσεις, απείλησαν κι έχασαν ευκαιρίες οι αδερφοί Αραπίτσα και ο Χατζέλας στο 75', με τον τελευταίο να έχει δοκάρι στο 81ο λεπτό. "Ήταν για εμάς ένα γερό τεστ, ο αντίπαλος είχε την κατοχή χωρίς τις μεγάλες φάσεις και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη νίκη" ανέφερε ο τεχνικός του Αλμυρού.

 

Συνθέσεις:
Αστέρας: Κορέντης, Ακριβούσης, Λουφόπουλος, Χολέβας, Σεσκλιώτης, Παπαγιαννόπουλος, Σούδης (70' Ματθαίου), Καψιώτης (85' Κουβελάς), Μπούρντα, Π. Κόκκας, Μπερτζέμης (80' Ρουσσάς).
ΓΣ Αλμυρού: Χαλάτσης, Φαράντος, Στ. Τσιάτσιος (72' Κουρτέλης), Βούλγαρης, Ελευθερίου, Παναγιώτου, Γ. Αραπίτσας (90' Κλουκουτάρας), Μπούσης, Χατζέλας, Τσίπη, Αλ. Αραπίτσας (82' Παπανίκος).