noodles volos banner

Στη 12η στροφή η Α' ΕΠΣΘ

Με την 12η αγωνιστική συνεχίζεται αυτό το διήμερο το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΘ με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε κορυφή και ουρά. Ο Πύρασος αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Μαγνησιακό, ενώ η ΑΕ Διμηνίου έχει δύσκολη έξοδο στην Ευξεινούπολη. Ας δούμε αναλυτικά τους οκτώ αγώνες, τρεις το Σάββατο και πέντε την Κυριακή.

Το Σάββατο, η σημαντικότερη αναμέτρηση είναι αυτή ανάμεσα στην Αγία Παρασκευή και τον Σαρακηνό. Οι γηπεδούχοι είναι πάντα δυνατοί στην έδρα τους και μάλιστα πριν λίγο καιρό είχαν αποκλείσει τους "ροσονέρι" στο Κύπελλο στη διαδικασία των πέναλτι. Από την άλλη, ο Σαρακηνός είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας με πέντε σερί νίκες, όλες με ένα γκολ διαφορά και θέλει τη νίκη για να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα της ΑΕ Διμηνίου ή του Πυράσου.
Ματς-φωτιά αυτό στο γήπεδο Διμηνίου ανάμεσα στη Δάφνη και την Ακρόπολη για τη μάχη της παραμονής. Οι δύο ομάδες έχουν σχεδόν ίδια πορεία. Συγκατοικούν στην προτελευταία θέση με 8 βαθμούς έχοντας δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες. Έχουν πετύχει επτά γκολ και η μεν Δάφνη δέχθηκε 23, η δε Ακρόπολη 25. Για το σύλλογο του Σέσκλου ντεμπούτο θα κάνει ο Κώστας Μπέας που επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία ύστερα από ένα χρόνο.
Επίσης, στο πλαστικό γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος έχουμε την αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο "κιτρινόμαυρες" ομάδες, καθώς ο Άρης φιλοξενεί τον Αίαντα. Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι με τρία ματς χωρίς ήττα, με απουσίες οι φιλοξενούμενοι που ψάχνουν το πρώτο τους εκτός έδρας τρίποντο.
Δύο παιχνίδια το πρωινό της Κυριακής. Στην Αγριά, ο Θησέας υποδέχεται την Αγχίαλο. Το σύνολο του Αντώνη Μάνδαλο έχει συμπληρώσει πέντε ματς χωρίς να γευτεί τη χαρά της νίκης και υποχώρησε βαθμολογικά στη 10η θέση. Όσον αφορά στους νεοφώτιστους, προέρχονται από δύο σερί τρίποντα στο γήπεδό τους, έχουν κερδίσει έδαφος στην κατάταξη και πλέον αγωνίζονται με ...άλλη ψυχολογία στην κατηγορία.
Το απόγευμα, παίζουν οι τρεις από τις τέσσερις πρώτες ομάδες. Ο πρωτοπόρος Πύρασος υποδέχεται τον Μαγνησιακό. Μπορεί τις δύο ομάδες να χωρίζουν 15 βαθμούς αλλά είναι γνωστό ότι ο Μαγνησιακός πάντα κοντράρει δυνατούς αντιπάλους. Φέτος κέρδισε Αλμυρό και Δήμητρα, ενώ τα τέσσερα τελευταία ματς που έδωσε με τον Πύρασο, τις σεζόν 2007-08 και 12-13, τα έχασε με ένα γκολ διαφορά, τα δύο περσινά δεχόμενος γκολ στο τελευταίο λεπτό. Για τους πρωταθλητές, η νίκη είναι μονόδρομος πριν το ντέρμπι κορυφής που ακολουθεί.
Η δεύτερη ΑΕ Διμηνίου παίζει στην Ευξεινούπολη. Η Δήμητρα έχει χάσει τα τρία τελευταία παιχνίδια με σκορ 2-1 και ψάχνει μία μεγάλη νίκη στο γήπεδό της. Από την άλλη, η ΑΕ Διμηνίου μείωσε την προηγούμενη αγωνιστική τη διαφορά από τον Πύρασο στους τρεις βαθμούς και μία στροφή πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση, δεν θέλει να χάσει έδαφος...
Τέλος, ο Αλμυρός έχει επικίνδυνη έξοδο στο Ριζόμυλο. Ο Αστέρας προέρχεται από το μεγάλο διπλό στη Σκιάθο και είναι πάντα δυνατός στο γήπεδό του, ενώ η ομάδα του Βαγγέλη Βουρούκου καλείται να βγάλει με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία για να παραμείνει κοντά στην κορυφή.

Last modified onFriday, 06 December 2013 17:21