noodles volos banner

Φυσιολογική ήττα για τον Α.Σ. Βόλος 2004, 0-6 από τις Ελπίδες

Φάνηκε η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στον Α.Σ. Βόλος 2004 και τις Ελπίδες Καρδίτσας το απόγευμα της Κυριακής στο ΕΑΚ του Βόλου, με τις φιλοξενούμενους να παίρνουν άνετα τους τρεις βαθμούς, με το επιβλητικό 6-0, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια για τις νικήτριες ήταν η Κολομβιανή διεθνής Μπεντανκούρ, η οποία σκόραρε τέσσερις φορές, μία στο 17' με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μία στο 47' με δυνατό βολέ εκτός περιοχής, μία στο 50' με πλασέ και ακόμα μία στο 73' με ακόμα ένα πλασέ ιδιαίτερης ομορφιάς που "κρέμασε" τη Χατζηλαζάρου. Τα υπόλοιπα τέρματα για τις Ελπίδες πέτυχαν οι Γιαμαλή με σουτ (25') και η Αλεξίου που νίκησε σε τετ-α-τετ τη Χατζηλαζάρου (35').

Η βολιώτικη ομάδα παρασύρθηκε από τον ρυθμό της αντιπάλου, είχε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι κι απείλησε μόλις δύο φορές για τέρμα. Συγκεκριμένα στο 28' το πλασέ της Γάτσιου μπλόκαρε σταθερά η Βαδάση, ενώ στο 70' το σουτ της Κέκου μέσα από την περιοχή, ύστερα από μπαλιά της Γάτσιου, κόντραρε σε σώματα κι απομακρύνθηκε.

Οι υποχρεώσεις της ομάδας του Χρήστου Κολημήτρα ολοκληρώνονται την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ο οποίος αν κερδίσει τις βολιώτισσες, θα στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας.

ΒΟΛΟΣ 2004 (Κολημήτρας): Χατζηλαζάρου (74' Μιχαλακάκη), Νικάκη, Βαϊνοπούλου, Αβντόλι, Σύρμου (74' Κυριάκου), Νικοπούλου, Γάτσιου, Πούλιου, Ανδρέου, Βέτσικα, Κέκου (80' λ.τρ. Δουκαντζή)

ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Κουτσονάσιος): Βαδάση, Σίμου, Αλεξίου (55' Βόλη), Μάλλιαρη, Νεννέ, Κιάμου (55' Τσέλιου), Πύθουλα, Ξάνθη (46' Δρόσου), Γιαμαλή (55' Μανούκα), Μισιρλή, Μπεντανκούρ