noodles volos banner

Κάλεσμα σε εκπαιδευτικό δίτερμα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Νίκης

Κάλεσμα σε όσα κορίτσια επιθυμούν να πάρουν μέρος στο εκπαιδευτικό δίτερμα της νεοσύστατης γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, που θα γίνει στο Π. Μαγουλάς στις 11.00 το πρωί της Κυριακής, κάνουν οι διοικούντες του τμήματος. Αναλυτικά:

"Με αμείωτους ρυθμούς και πολύ μεγάλο ενθουσιασμό συνεχίζονται οι προπονήσεις του νεοσύστατου Γυναικείου Τμήματος Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου. Ο αριθμός των κοριτσιών αυξάνεται διαρκώς και το τεχνικό τιμ της Νίκης αισιοδοξεί ότι τα πρώτα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα.

Στο πλαίσιο της αξιολόγησης του υλικού, θα γίνει την Κυριακή στις 11:00 στο γήπεδο Π. Μαγουλάς το πρώτο οικογενειακό εκπαιδευτικό δίτερμα, όπου όλα τα κορίτσια θα χαρούν παίζοντας ποδόσφαιρο και οι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις παίκτριες να αγωνίζονται σε ρεαλιστικές συνθήκες από άποψη χρόνου και διαστάσεων γηπέδου.

Οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής του Γυναικείου Τμήματος Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου απευθύνουν κάλεσμα σε όλες τις κοπέλες που θέλουν να ενταχθούν στις τάξεις της Νίκης ή που απλώς θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους στο γυναικείο ποδόσφαιρο να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο και να πάρουν μέρος στο οικογενειακό δίτερμα"