noodles volos banner

Πραγματοποιήθηκε η 3η ημερίδα γυναικείου ποδοσφαίρου

Στην τρίτη ημερίδα γυναικείου ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε από τον Α.Σ. Βόλος 2004 τη Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου αναφέρεται ανακοίωση του συλλόγου. Αναλυτικά:

"Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο ΕΑΚ Βόλου για 3η συνεχόμενη χρονιά το ετήσιο camp που διαργανώνει τα τελευταία χρόνια η ομάδα μας με σκοπό την ανάπτυξη και προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου.
Ο αγωνιστικός χώρος του ΕΑΚ γέμισε μικρά κορίτσια - 7 έως 12 ετών - που είχαν τη δυνατότητα να προπονηθούν και να παίξουν ποδόσφαιρο, πάντα με τη βοήθεια και την καθοδήγηση των παικτριών και των ανθρώπων της ομάδας μας. Η προσέλευση των κοριτσιών ήταν ικανοποιητική και μάλιστα κάποια κορίτσια ήδη ξεχώρισαν για τις ικανότητες τους, δείγμα του ταλέντου που πάντα υπήρχε στην περιοχή.

Παράλληλα με το προπονητικό κομμάτι του camp, στην αίθουσα τύπου του ΕΑΚ, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από:
- τον αθλίατρο κ. Μαναβέλα Ευάγγελο, με θέμα τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης τραυματισμών στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο ειδικότερα,
- τον εκπρόσωπο της εταιρίας προϊόντων διατροφής Herbalife, κ. Τσιάκαλο Γεώργιο, με θέμα τη σωστή διατροφή των αθλητών.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας έγιναν και σωματομετρικές μετρήσεις σε όλες τις αθλήτριες της ομάδας, δημιουργώντας ένα χρήσιμο αρχείο δεδομένων για μελλοντική χρήση.

Οι προπονήσεις των νέων κοριτσιών που ήρθαν στην ημερίδα αλλά και όσων δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν θα ξεκινήσουν και πάλι την Τρίτη 10 Απριλίου και θα συνεχιστούν με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή μέχρι το τέλος Μαίου, κάθε Τρίτη και Πέμπτη 3-4 μμ.

Πληροφορίες στο τηλ. 6947802890

Χορηγοί της ημερίδας τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους ήταν:
ΔΟΕΠΑΠ - ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας, ΕΨΑ, HERBALIFE, ΠΑΣΧΟΥΔΗΣ εμπόριο ποτών, Φούρνος ΚΟΤΡΟΥΤΣΟΥ"